Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobilă Simex va invită la Expoziţia de Mobilă „Totul pentru Casă şi Familie”, 17-20 martie 2016, Constanţa (galerie foto)

ro

10 Mar, 2016 00:00 5958 Marime text
Mobilă Simex are deosebită onoare să va invite, în perioada 17-20 martie, la Expoziţia de Mobilă „Totul pentru Casă şi Familie”, care se va desfăşura în Pavilionul Expoziţional din Staţiunea Mamaia!



Tematică acestei expoziţii vizează aducerea în prim-plan a celor mai ingenioase soluţii de mobilier şi concepte de design interior pentru spaţiile rezidenţiale, dar mai ales pentru segmentul hotelier, aflat într-o permanentă evoluţie datorată avantajului turistic al litoralului Marii Negre.
 
Exponent al celor mai inovatoare soluţii de mobilier din lemn masiv, brandul Mobilă Simex va aduce în atenţia vizitatorilor târgului spectrul larg de modele şi finisaje care au consacrat compania noastră atât la nivel naţional, cât şi pe plan  internaţional.

  • Cabinet Cleopatra 

Pentru compania Mobilă Simex, Expoziţia „Totul pentru Casă şi Familie” constituie o invitaţie adresată clienţilor noştri fideli, dar şi potenţialilor clienţi de a descoperi mobilă românească, mobilă autentică, de foarte bună calitate, produsă în fabricile de mobilă Simex din Ardeal.
 
Mobilierul Simex se distinge prin calitatea superioară a pieselor de mobilier realizate din esenţe de lemn masiv de înalta calitate şi proiectate într-o adevărată simbioză estetică şi de bun-gust prin liniile şi formele clasice, magistral lucrate în fabricile noastre de mobilă şi înnobilate estetic cu sculptură executată manual şi intarsii fine, cu motive florale.

  • Sufrageria Veneţia Lux 

Va invităm să treceţi pragul standului Simex din Pavilionul Expoziţional din Staţiunea Mamaia, pentru a descoperi paleta amplă de colecţii Mobilă Simex pentru casă, hotel şi restaurant: sufragerii, dormitoare, cabinete, holuri, seturi TV plasmă, bucătării, uşi de interior şi exterior etc.

  • Colecţia Modern pentru Hotel 

Sufrageriile Mobilă Simex constituie o veritabilă dovadă de stil şi eleganţă, aducând, prin designul somptuos, ambianţa şi parfumul interioarelor de odinioară în contemporaneitate şi adaptând, astfel, convenţiile estetice specifice stilurilor clasice tendinţelor de confort şi funcţionalitate din prezent.
 
În cadrul Expoziţiei „Totul pentru Casă şi Familie”, puteţi descoperi paleta variată de sufragerii Mobilă Simex, disponibile într-o varietate de finisaje standard sau modificate: nuc, nuc-roşcat, cireş, finisaj alb-auriu, finisaj modificat etc.

  • Sufrageria Contessa

 
Alăturând un set de TV plasmă celorlalte piese de mobilier din sufragerie (Bufet cu Ramă Oglindă, Bufet Vitrină 3 Uşi, Masă Extensibilă cu Scaune, Bufet Vitrină Colţ, Carcasă Ceas etc.), veţi aduce un plus de valoare, dar şi un grad sporit de utilitate spaţiului amenajat.
 
Portofoliul Mobilă Simex cuprinde o gamă diversificată de seturi de TV plasmă, care pot fi achiziţionate atât individual, cât şi ca o completare la sufrageria din colecţia pe care o reprezintă, şi pe care le veţi putea descoperi în cadrul Târgului „Totul pentru Casă şi Familie” de la Constanţa.

  • Plasma Poesis 

De asemenea, puteţi crea un tot unitar estetic şi funcţional adăugând, de asemenea, şi un ansamblu de hol din lemn masiv, care va impregna interiorului o notă de robusteţe şi rafinament, sau un model de bar, tot din lemn masiv, care se dovedeşte a fi o soluţie mai mult decât inspirată de depozitare şi expunere a sticlelor de băutură.

  • Hol Veneţia Lux 

Va aşteptăm la Expoziţia „Totul pentru Casă şi Familie” pentru a descoperi toate modelele Mobilă Simex de holuri şi baruri din lemn masiv, potrivite atât pentru linia de hotel şi restaurant, cât şi pentru propria locuinţă!

  • Bar Royal 

Dormitoarele Mobilă Simex inspiră o notă de stabilitate, eleganţă şi distincţie, îmbinând armonios rolul funcţional, dat de rezistenţa îndelungată la uzură, cu cel estetic, reflectat prin designul aparte, în linie clasică, într-o explozie de culori, linii şi modele deosebit de atent executate în fabricile noastre din Ardeal.
 
Vizitând standul nostru din Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, puteţi descoperi cea mai extinsă gamă de dormitoare din lemn masiv, ideale pentru a crea o ambianţă confortabilă, relaxantă şi îmbietoare, dincolo de stresul şi agitaţia de peste zi.

  • Dormitor Royal 

Virtuozitatea tehnică şi estetică a pieselor de mobilier lucrate în fabricile noastre din Ardeal este surprinsă nu doar în execuţia mobilierului standard, comenzile speciale realizate de specialiştii Simex impunându-se pe piaţa de profil printr-un grad superior de calitate şi de acurateţe a designului.
 
Prin aria vastă de acoperire a comenzilor speciale, putem, efectiv, îmbrăca o casă de la zero, prin modele complexe de bucătării, de uşi de interior şi exterior, dar şi numeroase prototipuri de ferestre, scări, placare pereţi (boiserie), casetare tavane, biblioteci încastrate şi multe alte decoraţiuni interioare, toate piesele de mobilier fiind realizate din lemn masiv.

  • Bucătărie Mobilă Simex 

Designerii şi proiectanţii Mobilă Simex se pot deplasa la domiciliul clienţilor pentru măsurători, schiţe şi stabilirea proiectului final.
 
Pe toată perioada expoziţiei, beneficiaţi de super-promoţii şi reduceri substanţiale la toate comenzile efectuate în cadrul târgului.
 
Pentru mai multe informaţii despre colecţiile şi reducerile Mobilă Simex, va invităm să consultaţi site-ul nostru: www.mobilasimex.ro!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii