Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iubim natura și ea pe noi

ro

09 Jan, 2019 14:21 3124 Marime text
Produsele bio sunt acel tip de produse care sunt create în mod organic, natural, fără să dăuneze mediului înconjurător.
Acestea nu dăunează naturii în procesul de realizare și nici în forma finală.
 
Întotdeauna am iubit natura și mi-am dorit să o protejez, niciodată nu am aruncat mizerii pe jos și nu am poluat apa.
Pentru că știu că natura mă protejează și ea pe mine: prin produsele pe care mi le oferă, prin plantele  cu puteri miraculoase și alte elemente care mă ajută în viața de zi cu zi.
 
Pentru mine, produsele naturiste înseamnă o nouă șansă pentru natură, o nouă șansă pentru mine, pentru o nouă sursă de energie.
Natura este cea care ne oferă parfumuri mirifice, pe care noi le transformăm în uleiuri esențiale prin care putem îmbogăți cu miresmele naturale casa sau ne putem trata bolile în loc de antibiotice.
Natura ne oferă plante medicinale, pe care noi le transformăm în suplimente alimentare cu care ne menținem sănătatea, ne suplimentăm pentru a nu duce lipsă de vitamine; ajută pentru un plus de energie, pentru tratarea problemelor cu somnul, cu răceala, cu acneea, ne ajută în afecțiunile cardiace, gastro-intestinale, renale, cu imunitatea și stresul - cel mai mare dușman al acestui secol - sau plante cu puteri antioxidante.
Natura este cea care ne oferă legume, fructe, semințe. Pe scurt, alimente care conțin substanțe nutritive cunoscute ca având efecte imuno-stimulatoare potente, care pot fi folosite pentru îmbunătățirea rezistenței la infecții și boli și pentru a ajuta în lupta împotriva cancerului.
 
Eu personal sunt mare fan al acestor tipuri de produse. Întotdeauna am ales șampoanele și suplimentele pe bază de plante și o alimentație sănătoasă. Tratamente pentru piele, păr și unghii - toate naturale.
În loc de antibiotice am ales suplimentele naturale și așa mai departe.
 
Toți prietenii mei sunt surprinși de unde am atâta energie, de ce pielea mea este întotdeauna hidratată, tenul curat, corpul suplu, cum reușesc să dorm bine noaptea și cum îmi „permit” să am întotdeauna, cel puțin o dată pe zi o masă nutritivă, sănătoasă și plină de fibre. Când intră în casa mea prima întrebare este „Ce este acest parfum superb?” și a doua „Cum reușești să ai o casă atât de curată?”.
Ei probabil nu știau la început, cum probabil nici voi nu știți încă. Soluția pentru toate enumerate mai sus este simplă: magazinul naturist VitaMIX.
 
Acesta este locul unde găsesc tot ce am nevoie pentru un stil de viață sănătos și aici le găsesc la cele mai accesibile prețuri. Eu îmi fac cumpărăturile de mult în acest magazin și deja știu ce supliment și plantă este ideală pentru o anumită afecțiune, cunosc puterile plantelor asupra părului și așa mai departe.
Însă, partea cea mai bună este pentru cei care nu sunt (încă) adepții produselor naturale: dacă intrați într-un magazin VitaMIX veți primi sfaturi peste sfaturi, informații în legătură cu tot ceea ce aveți nevoie și veți ieși cu mai mult decât v-ați aștepta.
Și asta nu este tot! Există și varianta cumpărăturilor online! Sunt zilnic sute de promoții, reduceri la orice ai nevoie!
 
Acum că știi și tu soluția unei vieți mai sănătoase, te invit pe strada Lavrion, în complexul Kaufland Mangalia, pentru a descoperi noul magazin VitaMIX,
sau pe site-ul vitamix.ro pentru o nouă experiență și un nou stil de viață sănătos!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii