Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grădiniţa Genius din Constanţa „Din dragoste se naşte un copil, din educaţie, geniul” (galerie foto)

ro

21 Oct, 2015 00:00 4210 Marime text


„Din dragoste se naşte un copil, din educaţie, geniul” este mottoul Centrului de dezvoltare timpurie, educaţie şi recreaţie „Baby Genius” din Constanţa, care a apărut din „dragoste pentru geniul copilului tău”, un motto pe care îl regăsim şi pe site-ul grădiniţei, www.gradinita-genius.ro.
 
Echipa de educatori, psihologi şi cadre universitare de la Centrul de dezvoltare timpurie „Baby Genius” lucrează după sistemul educaţional francez, adaptat normelor şi programelor Ministerului Educaţiei şi Cercetării din România, cu predare bilingvă, româno-engleză.
 
Cu siguranţă părinţii ştiu că, până la vârstă de patru ani, copilul are cea mai mare putere de absorbţie a informaţiilor, iar exerciţiul personalizat, adaptat fiecărui copil, este modalitatea modernă şi eficientă de creştere a capacităţilor de învăţare, de concentrare şi aplicare, alături de dezvoltarea afectivă echilibrată. Noi descoperim şi dezvoltăm abilităţile şi aptitudinile micuţului pe parcursul întregului ciclu educaţional.

De ce să alegi „Baby Genius” pentru copilul tău?

Programul educaţional ales de Grădiniţa Genius din Constanţa este menit să dezvolte, să stimuleze şi să dinamizeze aptitudinile copilului, prin activităţi variate, comune sau opţionale, corespunzătoare grupelor de vârstă: 1-2 ani, 3-4 ani, 5-6 ani.
 
Dintre activităţile comune, amintim aici educaţia bilingvă (română-engleză); dezvoltarea capacităţilor cognitive, somatice, creative; activităţi care stimulează comunicarea şi socializarea; dezvoltarea receptivităţii, a înţelegerii şi responsabilităţii. Printre activităţile opţionale se regăsesc lecţiile de pian, limbile moderne (germană, franceză, italiană, spaniolă, portugheză) sau artele plastice (pictură, iconografie, modelaj).
 
Centrul de dezvoltare timpurie, educaţie şi recreaţie Baby Genius din Constanţa dispune de o echipă completă de educatori cu gradul didactic I şi II, profesori acreditaţi de MEC pentru activităţile opţionale, îndrumători specializaţi în psihologia copilului, precum şi un psiholog-formator şi un psihoterapeut.
 
Info contact Grădiniţa „Baby Genius”
 
Str. Călăraşi nr. 11, Constanţa
http://www.gradinita-genius.ro/
https://www.facebook.com/BABY-Genius-356871611106824/
Email: contact@gradinita-genius.ro
Telefon: 0760.103.506.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii