Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum să rezolvi nefericirea femeilor la muncă

ro

23 Jan, 2019 12:22 2714 Marime text

Disparitatea dintre bărbati și femei la locul de muncă este mult mai adancă decât plată. Lucrul cu clienții Femeile tind să aibă un timp mai greu de stabilire a limitelor, împingând înapoi cererile și luând în considerare ceea ce este important. Conform studiilor, femeile sunt mai sensibile și mai precaute fată de factorii de stres și presiunile care pot veni cu poziții de nivel superior decât omologii lor de sex masculin.
 Indiferent de cât de mult vă place ceea ce faceți, este posibil să fiți nemulțumiți cronici la locul de muncă. Din fericire, nu trebuie să fie permanent. Că femei, aici sunt trei lucruri pe care le puteți începe acum să faceți o diferentă în a fi fericiți la locul de muncă:

1. Construiți-vă rețeaua cercetând și întrebându-vă.

În ciuda faptului că sunt, de obicei, foarte sociale, femeile au adesea dificultăti de a se promova. Suntem mai confortabili prin faptul că alții ne introduc și ne conectează. Mi-am văzut clienții și colegii mei așteptând pe altcineva să-i ajute sau să-i promoveze. În calitate de femei, trebuie să fim intenționați să ne conectăm cu alții cu care putem impărtăsi cunoștințele, experiențele și ne pot face mai bine la ceea ce facem.
Completarea rețelei dvs. cu un echilibru între oameni care gândesc la fel de mult și cei care oferă o diversitate de gândire nu numai că vă permite să vă răsfătati în ceea ce sunteți cel mai pasionat, dar deschide o mulțime de oportunităti pentru a explora noi zone.
Ia cinci minute pentru a face o listă a conexiunilor tale. Nu numai în contextul LinkedIn, ci și în lumea intreagă. Nu contează dacă rețeaua dvs. este mică sau mare-gândiți-vă la ea în întregime. Ai îndrumat vreodată pe oricine? A ajutat un vecin? Du-te dincolo de caseta de afaceri și gândește-te la viață ta holistică. Identificați conexiunile care lipsesc.
 Fă-ți tema. Nu forța o conexiune doar pentru a face una. Fiți autentici și strategici atunci când vă construiți rețeaua pentru a vă asigura că este puternică și unică potrivită pentru dvs. Și în timp ce ar fi tentant să strângeți impreună o echipă de super-femei (pe care trebuie absolut!), Nu reduceți bărbatii din viața voastră.
 Ofertă înainte de a vă întreba. Fii foarte specific cu privire la ceea ce oferiți și întrebați. Spuneți ceva de genul: "Mi-ar plăcea să te duc la cafea și să-ți aleg creierul despre _____". Adesea, femeile sunt nurturers și fixers. Am alege să oferim timpul nostru mai degrabă decât să cerem pe cineva să ne dea. Trebuie să fim conștienți de timpul nostru propriu și de calitatea modului în care îl cheltuim.
 Fii fără frică. Nu înțelegi dacă nu întrebi. Admirați o femeie în spațiul dvs. și doriți că ea să vă îndrume. Cineva din rețeaua dvs. construiește o grădină comunitară și doriți să o implementați în propria comunitate. O femeie din rețeaua ta are locul potrivit și vrei să te așezi cu ea pentru a-ți ridica creierul pentru sfaturi. Iată câteva sugestii de conversație pentru a vă ajuta să obțineți discuțiile respective.
  
2. Țineți pe cei din jurul vostru responsabili să se schimbe.

 Aceasta vă include! Femeile, în special mamele, simț de multe ori că trebuie să-și pună nevoile și dorințele în așteptare pentru lumea din jurul lor. Nu trebuie să faceți o alegere între locul de muncă și celelalte părti ale vieții care vă interesează. Este vorba de alegerea constientă în care doriți să vă petreceți timpul și să nu vă scuzați. Utilizați acest test pentru a vă ajuta să vedeți unde vă petreceți în prezent timpul și unde doriți să vă petreceți timpul. Poate există o deconectare surprinzătoare. Fii sincer cu privire la ceea ce este important pentru tine și ia măsuri pentru a lucra la ea.
 
 Ținerea altora răspunzătoare este puțin mai complicată. Conducătorul prin exemplu este cel mai bun mod de a arăta ceea ce vă așteptați de la ceilalți în timp ce dovediți că sunteți, de asemenea, umani. Dacă nu vedeți progresul pe care îl sperăti, fiți radical candidați. În calitate de antrenor executiv, adesea găsesc motivul pentru care majoritatea executanților nu-i țin pe oameni răspunzători este că nu doresc să rănească sentimentele. Responsabilitatea făcută corect nu este niciodată o confruntare, este o conversație.

 3. Încercați lucruri noi.

Indepărtarea de zi cu zi devine epuizantă, iar femeile au mai multe șanse să se simtă echilibrând toate aceste angajamente care au un impact negativ la locul de muncă. Studiul "Femeile în Tech" arată că 57% dintre femei consideră că o familie are un dezavantaj profesional, comparativ cu 28% dintre bărbati.
 Nu permiteți angajamentelor în afara muncii să devină bariere în calea creșterii carierei. Căutati oportunităti în cadrul companiei dvs. pentru a vă extinde orizonturile și pentru a invăta o nouă abilitate. Doriți să deveniți un public mai bun? Acordați-vă voluntar MC pentru următoarea petrecere de vacantă a companiei. Luați în considerare proiectele și oferiți mâini și idei de ajutor în domenii care nu se incadrează în descrierea postului dumneavoastră. Zicala, "actionează ca și cum", este adevărată. Desfaceți monotonia și păstrati-vă entuziasmul de muncă completând-o cu sarcini care vă interesează.
Dacă slujba ta se simte invechită, ia măsuri. Multe femei simt de multe ori că au nevoie să-și reducă ceea ce își doresc din cariera lor de dragul de a nu balansa acea barcă. Ei bine, rotiți acea barcă! Rotiți-o dacă trebuie (atâta timp cât vă purtați vestă de viată). Și dacă compania la care vă aflați nu vă poate oferi ceea ce doriți, vă datorezi să vă deplasați și să vă deplasați.
Articolul a fost scris de Enache Matei, copywriter la Flatfy.ro.
                    
Flatfy.ro este un motor de căutare de locuințe propuse spre vânzare și este adresat persoanelor care caută să cumpere și/sau să închirieze case, vile, apartamente, ca de exemplu, pentru cei care caută apartamente de vânzare București, atât pe piața secundară cât și pe piața imobiliarelor noi construite în România. Acesta încorporează reclame de la o multitudine de surse pentru a-i asigura clientului o gamă largă de conținut relevant în ceea ce privește industria imobiliară.
Flatfy.com lucrează în 37 de țări, inclusiv cele Est Europene, deci puteți compara prețurile în aceste țări : România ( new.flatfy.ro ), Ungaria ( hu.flatfy.com ) și Moldova.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii