Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OCPI Constanţa angajează! Te poţi înscrie doar cu diploma de Bacalaureat

ro

15 Jul, 2018 16:24 7326 Marime text

Oficiul de Cadastru şi Publictate Imobiliară Constanţa organizează un concurs pentru angajare în perioada 6 august – 10 august 2018, pentru ocuparea mai multor posturi vacante, pentru implementarea Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară, corespunzător funcţiilor contractuale de execuţie din cadrul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constantă, cu încadrare pe o perioada de 36 dfe luni .
 
Astfel, posturile disponibile sunt de un consilier, gradul 1A, un consilier debutant, un referent, treapta 1A. Pentru postul de consilier, se cer studii de specialitate – studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă, specializarea domeniul economic, vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – minim 6 ani şi 6 luni, bune abilităţi de comunicare şi de lucru în echipă, cunoştinţe operare calculator. Pentru consilie debutant, sunt aceleaşi cerinţe, cu excepţia vechimii. Pentru postul de refernt, se cer studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat şi o vechime de 6 ani şi 6 luni în piaţa muncii.
 
Proba scrisă va avea loc pe data de 6 august, la ora 10:00, iar interviul va fi pe 10 august, de la ora 10:00. Dosarele de în scriere se depun până la data de 27 iulie 2018, ora 14:00.
 
Aceeaşi instituţie organizează în perioada menţionată mai sus şi un concurs pentru ocuparea unui post de consilier debutant la Serviciul Juridic, Resurse Umane, Secretariat şi Petiţii din cadrul OCPI Constanţa, pentru o perioadă nedeterminată. Cerinţele postului sunt următoarele: studii de specialitate, cu diplomă de licenţă  şi abilităţi de comunicare. Proba scrisă urmează să aibă loc la data de 6 august, iar interviul va fi pe 10 august. Dosarele de înscriere se vor depune până pe 27 iulie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii