Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Jandarmii asigură ordinea la Concursul Naţional pentru ocuparea posturilor din învăţământul preuniversitar

ro

11 Jul, 2018 09:16 1344 Marime text

Jandarmii constănţeni vor asigura ordinea publică la Concursul Naţional pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante din învăţământul preuniversitar.
  
Astăzi, 11 iunie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, împreună cu poliţiştii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării Concursului Naţional pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar – sesiunea 2018, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, precum şi la trei centre de examinare din județul Constanţa.
  • Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân Constanţa;
  • Liceul Teoretic Traian Constanţa;
  • Colegiul Naţional Pedagogic Constantin Brătescu Constanţa;

Misiunea oamenilor legii este aceea de a preveni faptele ce ar putea tulbura ordinea, liniștea publică și desfășurarea în condiții de normalitate a concursului.

Astfel, patrulele mixte vor păstra permanent legătura cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, în vederea soluționării imediate a oricăror incidente ce ar putea pune în pericol siguranța cadrelor didactice.
 
Totodată, o echipă de intervenţie a jandarmilor constănţeni va asigura monitorizarea centrelor de concurs, fiind în măsură să intervină imediat în vederea luării măsurilor legale, dacă situaţia o va impune.
 
Miercuri, 18 iulie a.c. jandarmii vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a examenului de Definitivat, la sediul Şcolii Gimnaziale nr. 30 Gheorghe Ţiţeica din municipiul Constanţa.
  
Pentru buna desfăşurare a acestor activităţi, jandarmii recomandă cetăţenilor să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii