Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul artist roman care a ajuns in Paraguay! "Boca Linda", noul single Morris, face furori in 4 continente

ro

01 Apr, 2012 23:45 1158 Marime text

Nici nu a lansat bine noul sau single, „Boca Linda", ca Morris se afla din nou in topul preferintelor publicului din afara tarii. „Boca Linda" a ajuns deja un super hit in tari precum Albania, Japonia, Coreea, Tarile Arabe si Paraguay.De altfel, Morris este singurul artist roman al carui hit a ajuns in topurile muzicale din Paraguay! Nici cu difuzarea pe radiouri nu sta rau, caci in curand noul sau single va face parte din mai multe playlisturi de peste hotare!

Muzica si versurile melodiei „Boca Linda" ii apartin in totalitate lui Morris si echipei sale, iar clipul, care a avut un buget de peste 5.000 de euro, poarta semnatura lui Vlad Sebastian Mustiuc.
Ideea clipului "Boca Linda" este inspirata de acordurile melodiei estivale. In prim plan sunt fetele frumoase care danseaza pe ritmul dinamic si influentele latino ale piesei. Asadar, "Boca Linda" are toate ingredientele sa ajunga o piesa de succes in vara 2012 si in Romania.

Indragitul artist nu sta locului o clipa. Morris are o agenda foarte incarcata, fiind din ce in ce mai solitat sa sustina concerte. Tocmai de aceea, el a pregatit un show incendiar de 3 ore cu tot felul de momente incitante oferite de cele doua dansatoare sexy ale sale: Teo si Raisa.

Dupa ce a facut furori cu piesele "Desire" si "Havana Lover",Morris se afla acum in topuri cu nou single „Boca Linda", iar pe 7 aprilie, artistul va sustinecateva concerte in Torino (Italia), ca apoi sa-si pregateasca bagajele pentru India!

Puteti urmari aici noul videoclip semnat Morris:

MORRIS-BOCA LINDA ( VIDEO & SINGLE ) ,ENJOY IT
http://www.youtube.com/watch?v=POAQ-JzD6nQ&feature=youtu.be

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii