Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele liceului „ovidius"

ro

04 Apr, 2012 22:58 1350 Marime text

Liceul Teoretic „Ovidius", Constanta, sarbatoreste 57 de ani de existenta de-a lungul carora a confirmat statutul de Scoala Europeana prin promovarea calitatii in educatie si formarea elevilor in spiritul unor idealuri inalte.

Zilele Scolii sunt aniversate in intervalul 4 - 6 aprilie 2012, printr-o serie de activitati formale si non-formale. Astfel, sesiunile de referate si comunicari pe teme de matematica (Numarul lui Fibonacci. Aplicatii in Diverse Domenii), fizica (Noi si Fizica), biologie sau chimie dovedesc interesul elevilor in aceste domenii. Spiritul creativ se manifesta in expozitii de culoare (Foto Club „Ovidius"), ateliere de incondeiere de oua pentru Paste, alcatuire de colaje cu teme pascale sau cercuri de pictura (Peisaj in Zona Pninsulara a Constantei).

Comunicarea ocupa un loc important in manifestarile zilei deidcate liceului, iar elevii isi vor pune in valoare abilitatile in piese de teatru atat in limba romana (I. L. Caragiale) cat si in limbi straine (Save the Lovely Lofty Trees sau English Sketches) dar si in mese rotunde cu teme legate de Lecturi Neconventionale sau Mit si Istorie in Roma Antica.

Problemele actuale sunt dezbatute in activitati practice, ateliere sau mese rotunde precum Cosmetica - intre Sanatate si Frumusete, Cum sa Prezentam un Plan de Afaceri sau Corp Sanatos si Minte Sanatoasa, Promovarea unui Stil de Viata Sanatos.

La acestea se adauga concursuri interactive la diverse discipline, competitii sportive de volei, baschet si fotbal, prezentare de proiecte, momente muzicale, proiectii video sau vizite la diferite obiective turistice din oras.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii