Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:05 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferinta IT Academy - 24.02.2009

ro

24 Feb, 2009 20:19 1310 Marime text

In perioada 26-28 februarie 2009, la hotel Ibis Constanţa, va avea loc Conferinta IT Academy. Acest eveniment marcheaza inceputul proiectului IT Academy, proiect organizat de AIESEC Constanta.
In cadrul conferintei studentii facultatii de Matematica – Informatica, cat si cei pasionati de domeniul IT au posibilitatea de a interactiona direct cu firmele specializate pe această arie si de a-si imbogati cunostintele prin participarea la training-uri oferite de acestea in cadrul evenimentului.
 Dintre participantii la conferinta, 20 vor avea oportunitatea de a sustine stagii de practica pe parcursul a 4 saptamani la companii specializate in domeniul IT.
 Finalizarea proiectului se va face printr-un eveniment la care vor lua parte atat partenerii, cat si studentii implicati în proiect. Incurajand internationalismul si dezvoltarea personala si profesionala, 5 dintre participanti vor beneficia de efectuarea unui stagiu de practica international, iar o parte din cheltuieli vor fi acoperite de partenerii proiectului.
AIESEC este cea mai mare organizatie de tineret din lume, este platforma internationala care isi propune sa ofere tinerilor din intreaga lume sansa de a-si descoperi si valorifica potentialul, pentru a crea un impact pozitiv în comunitatile lor.
Pe langa cele peste 8000 de pozitii de leadership si cele peste 350 de conferinte pe care le ofera celor 27 000 de membrii, AIESEC are si un program de Exchange care ofera unui numar de peste 4500 de studenti si proaspat absolventi oportunitatea unui stagiu de practica international.
 Mai multe informatii va stau la dispozitie pe site-ul www.aiesecconstanta.ro, la sectiunea IT Academy.
Your development code is here!

 Pentru nelamuriri, apelaţi la responsabilul PR pe eveniment, Georgiana Popa, tel.
0765 14 88 90, sau e-mail: georgiana.georgiana@aiesec.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii