Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AŢI VĂZUT-O?

ro

18 Jan, 2012 17:37 937 Marime text
biric_bianca-mihaela.jpgLa data de 17 ianuarie a.c., poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi despre dispariţia a lui BIRICĂ BIANCA-MIHAELA, de 14 ani, din Mangalia. Aceasta a plecat în mod voluntar de la şcoală şi nu a mai revenit.
În urma investigaţiilor efectuate s-a constatat că minora în cauză are o relaţie de prietenie de aproximativ un an cu tânăr (S. Sedan), 18 ani, din municipiul Mangalia.
În prezent poliţiştii îl caută pe tânăr deoarece nici acesta nu a fost găsit la domiciliu, minora fiind dată în urmărire naţională.

SEMNALMENTELE PERSOANEI DISPĂRUTE SUNT:
Înălţime 1.50 - 1.55 m, constituţie atletică, păr lung ondulat, şaten, faţă rotundă, ten măsliniu, poartă ochelari de vedere.

OBIECTE DE ÎMBRĂCĂMINTE :
La data dispariţiei minora era îmbrăcată cu pantaloni tip jeans de culoare albastră, geacă scurtă de culoare maron cu blăniţă la guler şi un pulover lung maron.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliţia municipiului Mangalia sau Dispeceratul I.P.J. Constanţa, tel.0241.611.364 int. 20005.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii