Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța a confirmat planul de reorganizare a activităţii Ideea Contrast SRL

ro

27 May, 2023 00:00 1907 Marime text
 
 
  • Tribunalul Constanța a confirmat planul de reorganizare a activităţii debitoarei SC Ideea Contrast SRL, propus de către administratorul judiciar.
  • Asociații SC Ideea Contrast SRL sunt Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, și omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky, fiecare deținând câte  33 % și Marius Petre Săvulescu, cu 1% potrivit Confidas.ro
 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au fixat un nou termen în dosarul privind insolvența societății comerciale Ideea Contrast SRL, firmă ce deține pensiunea „Grindul Lupilor“, proprietate imobiliară situată în localitatea Sinoie.
 
Cauza a fost amânată pentru luna septembrie 2023.
 
Vineri, 26 mai 2023, Tribunalul a confirmat planul de reorganizare a activităţii debitoarei SC Ideea Contrast SRL, propus de către administratorul judiciar.
 
Instanța a stabilit termen pentru prezentarea raportului trimestrial asupra situaţiei financiare a debitoarei, aprobat de comitetul creditorilor, precum şi situaţia cheltuielilor efectuate pentru bunul mers al activităţii, la data de 25 septembrie 2023, ora 09.30, pentru când se vor cita creditorii prin BPI.
 
Despre Ideea Contrast SRL 
 
SC Ideea Contrast SRL are sediul în Sinoie, pe strada Oierilor, a fost fondată în 2001 și se ocupă de comerţul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc.
 
Pentru anul 2021, cu un singur salariat, firma a declarat o cifră de afaceri de 29.011 de lei, cheltuieli de 1.288.733 de lei și o pierdere de 674.048 de lei, potrivit Confidas.ro.
 
Asociații sunt Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, și omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky, fiecare deținând câte  33 % și Marius Petre Săvulescu, cu 1% potrivit Confidas.ro
 
Administrator special este, potrivit Confidas.ro, Săvulescu Marius-Petre, iar MG Activ Insolvency SPRL este administrator judiciar provizoriu.
 
Puncte de lucru
 
Firma are punct de lucru în Pensiunea Grindul Lupilor și a avut punct de lucru pe strada Ecaterina Varga, din Constanța, potrivit Confidas.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Se vând bunurile din pensiunea „Grindul Lupilor“, din Sinoe!
 
Se vinde pensiunea „Grindul Lupilor“, din Sinoe!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii