Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial! KLD Services SRL, din Constanța, intră în insolvență! (MINUTĂ)

ro

04 Dec, 2023 16:56 1092 Marime text

  • Sorin Strutinsky este un apropiat al foștilor conducători ai Constanței, respectiv Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, și Nicușor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța.
  • Cei trei sunt și parteneri în mai multe societăți comerciale, printre care amintim SC Xenoti SRL, firmă ce deține Hotelul Flora, din Mamaia, dar și Ideea Contrast SRL, ce deține pensiunea „Grindul Lupilor“, proprietate imobiliară situată în localitatea Sinoie.
 
 
Societatea comercială KLD Services SRL, cu sediul social în Constanța, controlată de omul de afaceri Gabriel-Sorin Strutinsky (acționar majoritar), a intrat în insolvență!
 
Decizia a fost luată luni, 4 decembrie 2023, de Tribunalul Constanța, în dosarul 7990/118/2023.


Tribunalul a numit în mod provizoriu în calitate de administrator judiciar pe Dovîncescu IPURL, cu sediul în Constanţa.  
 
Minută
 

Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de debitoarea KLD Services SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, strada Ion Roată, jud. Constanţa. In temeiul art. 65 alin. 1 coroborat cu art. 38 alin. 1, art. 71 rap. la art. 66 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa; Dispune deschiderea procedurii generale a insolvenţei a debitoarei KLD Services SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, strada Ion Roată, jud. Constanţa. Numeşte în mod provizoriu în calitate de administrator judiciar pe Dovîncescu IPURL, cu sediul în Constanţa, cu un onorariu de 7.000 lei, exclusiv TVA, şi 10% din sumele obţinute în favoarea creditorilor, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de articolul 58 din lege. În temeiul art. 71 alin 2 din Legea nr. 85/2014, dispune ca administratorul judiciar să efectueze notificările prevăzute la art. 100 din lege, iar în condiţiile art. 76, va comunica hotărârea de deschidere a procedurii generale a insolventei către toate băncile unde debitorul are deschise conturi. În temeiul temeiul articolului 75 alin. 1 din legea nr. 85/2014, de la data deschiderii procedurii, se suspendă de drept toate acţiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanţelor asupra averii debitorului. Termenul de depunere de către creditori a opoziţiilor la hotărârea de deschidere în procedura generală este de 10 zile de la notificare. Fixează termenul limita pentru înregistrarea cererilor de admitere a creanţelor asupra averii debitorului la data de 16.01.2024. Stabileşte termenul de verificare a creanţelor, de întocmire si publicare în BPI a tabelului preliminar de creanţe la 02.02.2024, termenul de definitivare a tabelului creanţelor fiind la 26.02.2024. Fixează data primei şedinţe a adunării creditorilor la data de 07.02.2024, ora 14:00, la sediul administratorului judiciar si dispune convocarea creditorilor. În conformitate cu art. 76 din Legea nr. 85/2014, dispune comunicarea prezentei hotărâri către instanţele judecătoreşti din circumscripţia Tribunalului Constanţa, în a căror jurisdicţie se află sediul debitorului declarat la ORC Constanta, iar potrivit art. 99 lichidatorul judiciar va notifica deschiderea procedurii creditorilor, debitoarei si Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanta în vederea efectuării menţiunii. Fixează termen de judecata la data de 20.03.2024, ora 08:30, complet F10. Executorie. Cu apel în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii realizată prin publicare în BPI, apelul urmând a fi depus la Tribunalul Constanta. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 04.12.2023.

 
Decizia nu este una definitivă!
 
Potrivit Termene.ro, SC KLD Services SRL (inactivă fiscal) a fost fondată în  ianuarie 2009, are sediul social pe strada Ion Roată, din municipiul Constanța, județ Constanța, se ocupă de cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii.
 
Asociații sunt, potrivit Termene.ro, Strutinsky Gabriel Sorin (aflat în prezent într-un penitenciar din Italia), cu 99 %, și Gherasim-Tănase Mihaela Elvira, cu 1 %.
 
Ca administrator apare, potrivit Termene.ro, Strutinsky Nicoleta.
 
Pentru anul 2022, KLD Services SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 47.597 de lei și o pierdere netă de 45.682 de lei, potrivit Termene.ro.
  
Potrivit Termene.ro, Gherasim-Tănase Mihaela Elvira apare ca cenzor supleant în New Open Sector SA (aflată în dizolvare) și ca reprezentant asociat persoană juridică în Vlaicu Development SRL (aflată în faliment), iar în trecut a figurat în Divas Saloon SRL și în Vancluse Invest SA, radiate.
 
Sorin Strutinsky apare, potrivit Termene.ro, în Pan Arges Press SRL, Conpress Holding SRL, Marin SRL, Consortiu Antreprenorial Constanta SRL, Beton Expres SRL, G Point Outdoor Advertising & More SRL, Roca Oil SRL, North Bridge Energies SRL, Gesira Tur SRL, Granitul Dobrogean SRL, Property Partners Constanta SRL, Tutun și Ziare Retail SRL dar și în Relax Bicaz SRL.
 
Sorin Strutinsky mai apare, potrivit Termene.ro, în Xenoti SRL (aflată în  reorganizare judiciară), în Ideea Contrast SRL (aflată în reorganizare judiciară), dar și în Tutun și Ziare SRL, Telegraf Advertising SRL, Conpress Group SRL, Efimeris Services SRL și în Soti Cable Neptun SRL, aflate în faliment.
 
În trecut, Sorin Strutinsky a figurat, potrivit Termene.ro, în Conpress Advertising SRL, Nicomar Impex SRL, Mediapress Investment SRL, Tomis Marketing & Services SRL, Concordia Press SA, A.B.C. Press SRL, Difpres SRL, Te - Press SRL, Grim Press (Grupul de Editare, Distributie Presa și Comerț) SRL, Tipoland SRL, Mira Pres SRL, Energy Power Services SRL, M&D Farers Invest SRL, Tutun și Ziare Bacău SRL, Tutun și Ziare Botoșani SRL și în Tutun și Ziare Neamț SRL, radiate
 
Nicoleta Strutinsky apare, potrivit Termene.ro, ca reprezentant asociat persoana juridica în ICAR Tours Constanta SRL, dar și ca administrator special în Atmosphere Wellness SRL, din Constanța, aflată în reorganizare judiciară.
 
Sorin Strutinsky este un apropiat al foștilor conducători ai Constanței, respectiv Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, și Nicușor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța. Cei trei sunt și parteneri în mai multe societăți comerciale, printre care amintim SC Xenoti SRL, firmă ce deține Hotelul Flora, din Mamaia, dar și Ideea Contrast SRL, ce deține pensiunea „Grindul Lupilor“, proprietate imobiliară situată în localitatea Sinoie.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

FTV RO SRL, din Constanța, specializată în activități de difuzare a programelor de televiziune, a intrat în insolvență!

Constanța. Răsturnare de situație în cazul insolvenței Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul sucursala Năvodari

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii