Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociații Ideea Contrast SRL sunt Mazăre, Constantinescu, Săvulescu și Strutinski Administratorul judiciar se chinuie să vândă pensiunea din satul Sinoie, județul Constanța! (DOCUMENT)

ro

17 Oct, 2023 17:00 10078 Marime text
  • Administratorul judiciar al Ideea Contrast SRL organizează o nouă vânzare prin licitație publică pentru o pensiune situată în localitatea Sinoie, str. Oierilor nr.4-4bis, județul Constanța (n.r. Grindul Lupilor)
  • Terenul are o suprafață de 6.360 mp iar prețul de pornire a fost redus la 378.650,40 euro exclusiv TVA
  • Licitația se va desfășura în data de 19.10.2023, iar dacă bunurile nu se vor adjudeca, licitaţiile vor continua săptămânal până la adjudecare
  • Ideea Contrast SRL a intrat în insolvență prin Tribunalului Constanța, în dosarul 7647/118/2021
  • Pe 26 mai 2023, Tribunalul a confirmat planul de reorganizare a activităţii debitoarei SC Ideea Contrast SRL, propus de către administratorul judiciar
  • Asociații firmei sunt Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, și omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky, fiecare deținând câte  33 % și Marius Petre Săvulescu, cu 1% potrivit aceleiași surse
  • Administrator special este Săvulescu Marius-Petre, iar MG Activ Insolvency SPRL este administrator judiciar
 
 
 
 
Administratorul judiciar al Ideea Contrast SRL organizează o nouă vânzare prin licitație publică pentru o pensiune situată în localitatea Sinoie, str. Oierilor nr.4-4bis, județul Constanța (n.r. Grindul Lupilor).

Imobilul identificat cu nr. cadastral 101456 este compusă din: construcție C1 – locuință tip P; construcție C2 – anexa tip P; construcție C3 – anexa tip P; construcție C4 – locuinta tip P; construcție C5 – pensiune tip P+1E; construcție C6 – teren sport și construcție C7 – piscina;
Terenul are o suprafață de 6.360 mp iar prețul de pornire a fost redus la 378.650,40 euro exclusiv TVA.

Licitația se va desfășura în data de 19.10.2023, iar dacă bunurile nu se vor adjudeca, licitaţiile vor continua săptămânal la sediul administratorului judiciar din Str. Timișanei nr. 34, et. 2, Constanța, până la adjudecare, vezi secțiunea „documente".

Menționăm că de la începutul anului au fost anunțate mai multe licitații însă fără niciun rezultat.

Regulamentul de vânzare este în valoare de 1.600 lei + TVA, taxa de participare la licitație 5.100 lei + TVA, iar garanția de participare reprezintă 10% din pretul de pornire la licitaţie al bunului.
 
Ideea Contrast SRL – cu sediul social în satul Sinoie, comuna Mihai Viteazu, județul Constanța, în insolvență!
 
Decizia a fost luată de Tribunalul Constanța, în dosarul 7647/118/2021.
 
Prin decizia 541/2021, din 19 octombrie 2021, Tribunalul Constanța – în completul prezidat de Claudia Bojin - a admis cererea formulată de debitoarea SC Ideea Contrast SRL.
 
Pe cale de consecință, instanța, în temeiul art. 72 alin. 6 din Legea privind procedura insolvenţei nr. 85/2014, a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitoarea SC Ideea Contrast SRL și a desemnat provizoriu, pe practicianul în insolvenţă MG Activ Insolvency SPRL, în calitate de administrator judiciar.
 
Reamintim pe 26 mai 2023, Tribunalul a confirmat planul de reorganizare a activităţii debitoarei SC Ideea Contrast SRL, propus de către administratorul judiciar.
 
 
Despre Ideea Contrast SRL
 
SC Ideea Contrast SRL are sediul în Sinoie, pe strada Oierilor, a fost fondată în 2001 și se ocupă de comerţul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc.
 
Pentru anul 2021, cu un singur salariat, firma a declarat o cifră de afaceri de 29.011 de lei, cheltuieli de 1.288.733 de lei și o pierdere de 674.048 de lei, potrivit www.termene.ro.
 
Asociații sunt Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, și omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky, fiecare deținând câte  33 % și Marius Petre Săvulescu, cu 1% potrivit aceleiași surse.
 
Administrator special este Săvulescu Marius-Petre, iar MG Activ Insolvency SPRL este administrator judiciar.
 
Firma are punct de lucru în Pensiunea Grindul Lupilor și a avut punct de lucru pe strada Ecaterina Varga, din Constanța.
Obiectul de activitate al SRL-ului este „comerţ cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc“.
 
Potrivit platformei Vrajitorul.eu, Ideea Contrast SRL a fost fondată, prin cererea din data de 26.06.2001 cu nr. 8101, la solicitarea lui Marius Petre Săvulescu, asociații fiind Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu, Sorin Strutinsky și Marius Petre Săvulescu .
 
Sediul a fost inițial în Constanța, strada Dragoș Vodă, iar obiectul de activitate a fost „activități fotografice“.
 
Prin Hotarârea nr.8 din data de 23.11.2006 a Adunării generale a asociaților societății comerciale Ideea Contrast SRL s-a decis deschiderea unui nou punct de lucru cu destinația magazin de articole sportive, în spațiul din Constanța, Mamaia închiriat de de la societatea comercială Tenis Club Idu SRL.
 
Apoi prin Hotărârea Nr .9/30.05.07 a Adunării Generale a Asociaților SC Ideea Contrast SRL, asociații Radu Ștefan Mazăre, Gabriel Sorin Strutinsky, Nicușor Daniel Constantinescu și Marius Petre Săvulescu au hotărât deschiderea unui nou punct de lucru cu destinația Magazin de articole sportive în spațiul din Constanța, zona Albatros,Mamaia.
 
Tot prin Hotărârea Adunării Generale a Asociaților SC Ideea Contrast SRL, cei patru asociați au decis deschiderea unui nou punct de lucru cu destinația magazin prezentare și vânzare mobilier,articole de iluminat și a altor articole de uz casnic în Mamaia, Zona Perla.
 
Prin Hotărârea nr.45 din data de 15.08.2008 a Adunării Generale a Asociaților societății comerciale Ideea Contrast SRL s-a decis deschiderea unui nou punct de lucru în localitatea Sinoie, comuna Mihai Viteazu, județul Constanța, având ca principal obiect de activitate „Hoteluri” - cu denumirea Pensiune Grindul Lupilor, Str. Oierilor.
 
Totodată, asociații au mai decis închiderea punctului de lucru cu destinația Magazin articole sportive în spațiul din Constanța, zona Albatros, Mamaia.
 
Potrivit Monitoriului Oficial al României nr. 2292/2012 a fost depus textul actualizat al actului constitutiv al societății comerciale Ideea Contrast SRL, cu sediul în satul Sinoie, comuna Mihai Viteazu, strada Oierilor.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Oficial! Ideea Contrast SRL a intrat în insolvență! Printre asociați, Radu Mazăre, Constantinescu Nicuşor și Sorin Strutinsky

Tribunalul Constanța a confirmat planul de reorganizare a activităţii Ideea Contrast SRL

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii