Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se vând bunurile din pensiunea „Grindul Lupilor“, din Sinoe!

ro

11 Apr, 2023 15:56 2613 Marime textInsolvența societății comerciale Ideea Contrast SRL merge mai departe la Tribunalul Constanța!
 
Instanța a fixat noul termen pentru data de 22 mai 2023.
 
Firma deține pensiunea „Grindul Lupilor“, proprietate imobiliară situată în localitatea Sinoie.
 
Asociații Ideea Contrast SRL sunt Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, pe omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky, dar și Marius Petre Săvulescu.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 6234/10.04.2023, s-a votat pentru aprobarea vânzării bunurilor mobile obiecte de inventar – dotare pensiune odată cu pensiunea, pe aceeași strategie de valorificare (licitație publică cu strigare), având în vedere faptul că, prin planul de reorganizare s-a propus vânzarea pensiunii (Proprietate imobiliară situata în localitatea Sinoie, str. Oierilor, județ Constanta, compusă din construcții + teren în suprafată de 6360 mp), iar în valoarea acesteia nu se află incluse și valorile bunurilor mobile din dotarea acesteia, precum și faptul că, fără pensiune bunurile mobile în cauză rămân fără utilitate și fără valoare.
 
Prețul de pornire pentru bunurile mobile obiecte de inventar – dotare pensiune, urmează să fie valoarea de piață rezultată din evaluarea acestora, respectiv 19.854 euro exclusiv TVA.
 
Pensiunea și bunurile mobile – obiecte de inventor, vor fi valorificate împreună, prețurile de pornire la licitație, pentru acestea (raportate la valoarea de piață rezultată din evaluare) urmând a fi cumulate.
 
Potrivit BPI nr. 5980/04.04.2023, în decembrie 2022, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta pensiunii și au sustras mai multe bunuri aparținând debitoarei Ideea Contrast SRL.
 
Cazul a ajuns în atenția polițiștilor din Mihai Viteazu.

După incident s-a aprobat montarea unui sistem de alarmă.  
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 

Se vinde pensiunea „Grindul Lupilor“, din Sinoe!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii