Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociați - Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Săvulescu Licitație publică cu strigare pentru vânzarea unor bunuri aflate în proprietatea Ideea Contrast SRL

ro

29 Dec, 2023 16:53 961 Marime text

MG Activ Insolvency SPRL, în calitate de administrator judiciar al SC Ideea Contrast SRL, a organizat o licitație publică cu strigare pentru vânzarea următoarele bunuri imobile:
 
Proprietate imobiliară situată în localitatea Sinoie, comuna Mihai Viteazu, judet Constanța, compusă din: construcție C1 – locuința tip P+M + teren în suprafață de 1.900 mp – prețul de pornire fiind de 38.010,60 euro exclusiv TVA și teren intravilan în suprafata de 2.832 mp. situat în localitatea Sinoie, comuna Mihai Viteazu, județ Constanța – prețul de pornire fiind de 14.562 euro exclusiv TVA.
 
Prima licitație s-a desfășurat joi, 28 decembrie 2023.
 
Conform licitatiapublica.ro, dacă bunurile nu se vor adjudeca, licitaţiile vor continua saptamânal, într-o zi de joi orele 16.00 (cu exceptii) la sediul administratorului judiciar din str. Timisanei nr. 34, et. 2, Constanta, până la adjudecare.
 
Regulamentul de vanzare este în valoare de 1000 lei + TVA, taxa de participare la licitatie 1500 lei + TVA, iar garantia de participare reprezinta 10% din pretul de pornire la licitaţie al bunului.
 
SC Ideea Contrast SRL deține pensiunea „Grindul Lupilor“, proprietate imobiliară situată în localitatea Sinoie.
 
Firma se află în insolvență, la Tribunalul Constanța, iar noul termen a fost stabilit pentru data de 29 ianuarie 2024.
 
Potrivit Termene.ro, SC Ideea Contrast SRL are sediul în Sinoie, pe strada Oierilor, a fost fondată în 2001 și se ocupă de comerţul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc.
 
Asociații sunt Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, și omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky, fiecare deținând câte  33 % și Marius Petre Săvulescu, cu 1%.
 
Pentru anul 2021, cu un singur salariat, firma a declarat o cifră de afaceri de 29.011 de lei, cheltuieli de 1.288.733 de lei și, pentru 2022, o pierdere de 271.524  de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Se cere insolvența SNH Gold Imperial SRL, controlată de Stere Halep, tatăl Simonei Halep

 
Insolvențe Constanța
ANCOM (prezidată de Valeriu Zgonea, fost lider PSD), este interesată să cumpere bunurile RADIONAV SA!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii