Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma de taximetrie din Constanţa, în reorganizare Creditorii Trans Taxi decid strategia de valorificare a bunurilor

ro

20 Nov, 2015 00:00 2930 Marime text


Subscrisa Tomis IPURL, în calitate de administrator judiciar al debitorului SC Trans Taxi SRL, anunţă convocarea comitetului creditorilor debitoarei.
 
Şedinţa Comitetului Creditorilor va avea loc la sediul lichidatorului din municipiul Constanţa, bulevardul Ferdinand nr. 79, bl. AR2, parter, pe data de 25 noiembrie, ora 10.00. Pe ordinea de zi se regăsesc trei puncte: prezentarea şi aprobarea Raportului trimestrial nr. 9 privind situaţia financiară a debitoarei pentru perioada 1.07 - 31.10.2015, prezentarea rapoartelor de evaluare a bunurilor care nu sunt indispensabile reuşitei Planului de Reorganizare, dar şi aprobarea strategiei de valorificare a bunurilor care nu sunt indispensabile reuşitei Planului de Reorganizare, a preţurilor de vânzare şi a metodei de valorificare.
 
Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii, dar se poate vota şi prin corespondenţă. Printre creditorii societăţii se află DGRFP Galaţi prin AJFP Constanţa, Martinescu Marian şi Mierliţă Ion.

Despre Trans Taxi SRL

Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada  I.G. Duca nr. 17, societatea a luat fiinţă în anul 2003. Capitalul social subscris, de 900 de lei, este compus din 90 de părţi sociale. Firma este deţinută de Dumitru Chirea, Georges Dorin Alexandru, Marian Constantinescu, George Patrar, Gigel Tucă şi Marius Adrian Panait - fiecare cu câte 10 părţi sociale (11,11% din capitalul social), precum şi de Ionel Dumitraşcu şi Constantin Cuculici, ambii cu câte 15 părţi sociale (16,66 din capitalul social).
 
Persoane împuternicite ale societăţii, care se ocupă de „transporturi cu taxiuri“, sunt Alexandru Cristina Monica CII - administrator judiciar şi Marian Constantinescu -
administrator special.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii