Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clubul de Volei Municipal Tomis Constanţa, în faliment! Azi, un nou termen în instanţă

ro

22 Mar, 2021 00:00 1811 Marime text

Lichidator judiciar este Kronos Insolv SPRL (succesor al CII Vizitiu Cătălina).
Dosarul se află pe rolul Secţiei a II-a Civile din Tribunalul Constanţa din 28 iulie 2016.


Azi, la Tribunalul Constanţa va avea loc al 24-lea termen de judecată în dosarul privind falimentul Clubului de Volei Municipal Tomis Constanţa.


Termenul de azi a fost programat pentru continuarea procedurii.


Dosarul se află în atenţia completului prezidat de Elena Laura Suliman, judecător sindic în cadrul Secţiei a II-a civilă din Tribunalul Constanța.


Reamintim că potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, prin cererea înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa, Asociaţia Club de Volei Municipal Constanţa -prezidat de prezidat de Sorin Gabriel Strutinsky - a solicitat deschiderea procedurii insovenţei în formă simplificată, invocând datorii neplătite în cuantum de 787.925,49 de lei şi lipsa fondurilor necesare achitării acestora.


Tranzacții de milioane de euro
O firmă din Constanța, din Dosarul Retrocedărilor va primi bunurile. Ce companie i le cedează și de ce


Decizia instanţei

„Analizând cererea de deschidere a procedurii insolvenţei, instanţa reţine caracterul întemeiat al acesteia. Astfel, pârâta debitoare Asociaţia Club de Volei Municipal Constanţa este o asociaţie fără scop lucrativ înscrisă în Registrul Special al asociaţiilor şi fundaţiilor de la Judecătoria Constanţa, partea A - Asociaţii, Secţiunea I, la poziţia 94/24.09.2002. (…) Fiind întrunite cerinţele legale şi având în vedere cererea debitoarei expresă, instanţa va deschide procedura insolvenţei în formă simplificată. (…) Pentru toate aceste considerente, instanţa va admite cererea creditoarei şi va dispune deschiderea procedurii insolvenţei debitoarei Asociaţia Club de Volei Municipal Constanţa în formă simplificată“, se mai arată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă.


Pentru aceste motive, Tribunalul Constanţa a dispus, prin hotărârea 628/2016 din 01 septembrie 2016, admiterea cererii formulate de debitoarea Asociaţia Club de Volei Municipal Constanţa şi a dispus intrarea în faliment în procedura simplificată a debitoarei.


Citeşte şi

Mai multe bunuri imobiliare ale SC Xenoti ar putea fi scoase de sub ipotecă. Cine a făcut solicitarea și de ce

Siluan Proiect SRL, fondată de preotul Mădălin Adrian Iscru, la un pas de faliment
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii