Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

1600 de lei fără TVA Adriana Strutinsky a cumpărat o mașină aparținând Clubului de Volei Tomis Constanța, prezidat de fostul soț Sorin Strutinsky

ro

16 Nov, 2020 00:00 3999 Marime text
  • Black Wave Center SRL, firmă condusă de Adriana Strutinsky, fosta soție a omului de afaceri constănțean Sorin Gabriel Strutinsky, a cumpărat o mașină aparținând Clubului de Volei Municipal Tomis Constanța, prezidat de Sorin Gabriel Strutinsky.
  • Black Wave Center SRL, singur ofertant acceptat, a plătit 1.644 lei fără TVA, respectiv 1.956,36 lei inclusiv TVA, pentru autoturism.
  • Informația apare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă nr. 19093/11.11.2020 - raport lunar privind descrierea modului de îndeplinire a atribuțiilor și justificarea cheltuielilor efectuate în condițiile art. 159 alin. (1) și art. 161 din nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență pentru debitorul Asociația Club Volei Municipal Tomis Constanța nr. 16/07.10.2020.

Dosarul privind falimentul Clubului de Volei Municipal Tomis Constanța a primit cel de al 23-lea termen de judecată! Cauza se află pe masa Elenei Laura Suliman, judecător sindic în cadrul Secției a II-a Civilă din Tribunalul Constanța. Noul termen a fost stabilit pentru data de 7 decembrie 2020.
 
Clubului de Volei Municipal Tomis Constanta a fost prezidat de omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky, prieten al lui Nicuşor Daniel Constantinescu, şi Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa.
 
Sorin Strutinsky este căutat de Poliție, pentru a executa o pedeapsă de aproape 11 ani de închisoare aplicată de judecătorii Curții de Apel Constanța.
 

Datorii neplătite în cuantum de 787.925,49 lei

 
Potrivit Buletinului Procedurilor fe Insolvenţă nr. 16637/16.09.2016, prin cererea  înregistrată pe rolul Tribunalul Constanța, Asociaţia Club de Volei Municipal  Constanţa a solicitat deschiderea procedurii insovenţei în formă simplificată invocând datorii neplătite în cuantum de 787.925,49 lei şi lipsa fondurilor necesare achitării acestora. 
 
Prin decizia 628/2016, din 01.09.2016, judecătoarea Elena Laura Suliman, de la Tribunalul Constanța, a admis cererea formulată de Asociaţia Club de Volei Municipal  Constanţa și a dispus intrarea în faliment în procedura simplificată a debitoarei. Tot atunci, instanța a desemnat, provizoriu, în calitate de lichidator judiciar pe CII Vizitiu Catalina, actual Kronos Insolv SPRL.
 

Licitații, în fiecare zi de joi

 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 19093/11.11.2020, lichidatorul judiciar a organizat licitații pentru vânzarea bunurilor mobile din patrimoniul Asociației CVM Tomis Constanța în fiecare zi de joi a săptămânii începând cu data de 26.09.2019 conform strategiei și regulamentului de organizare a licitațiilor aprobat prin Sentința Civilă nr. 1143/24.06.2019 a Tribunalului Constanța.
 

Matiz la 1600 de lei, fără TVA

 
În data de 25.06.2020, ora 12, a avut loc licitația pentru vânzarea unui autoturism Daewoo Matiz din patrimoniul Asociației Club Volei Municipal Tomis Constanța. Licitația publică cu strigare a fost organizată de către lichidatorul judiciar Kronos Insolv SPRL, reprezentată prin Vizitiu Cătălina, asociat coordonator.
 

Black Wave Center SRL, firma Adrianei Strutinsky singurul licitant

 
În urma analizării documentelor depuse de ofertant, a fost admis să participe la ședința de licitație, singurul licitant înscris fiind Black Wave Center SRL, cu sediul în Constanta, bulevardul Mamaia, firmă condusă de Adriana Strutinsky, fosta soție a omului de afaceri constănțean Sorin Gabriel Strutinsky.
 
Black Wave Center SRL a depus dosarul cu toate actele necesare și a achitat garanția de participare la licitație în suma de 164 lei, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.  
 

Licitație închisă

 
Pentru bunul mobil s-a înscris la licitație un singur ofertant acceptat respectiv
Black Wave Center SRL. Firma a prețul total de 1.644 lei fără TVA, respectiv 1.956,36 lei inclusiv TVA, pentru autoturismul Daewoo Matiz, motiv pentru care ședința de licitație a fost declarată închisă, iar Black Wave Center SRL a fost declarată adjudecatar al bunului mobil mai sus menționat.
 

Activități recreative și distractive

 
Societatea Black Wave Center a fost înființată în anul 2011 și are sediul social pe bulevardul Mamaia, nr. 283 C.
 
Capitalul social subscris este de 200 de lei, iar acționarul unic și, totodată, administratorul firmei este Adriana Strutinsky, fosta soție a omului de afaceri constănțean Sorin Gabriel Strutinsky.
 
Firma se ocupă cu „alte activități recreative și distractive n.c.a.“ și are un punct de lucru în Mamaia, Complex Casino, dar și un beach bar pe plaja din stațiune.
 
În anul 2017, societatea a avut 35 de angajați, un profit net de 167.403 lei și o cifră de afaceri netă de 3.630.534 de lei.
 
În anul 2018, numărul angajaților a fost 38, profitul net a fost 331.737 de lei și cifra de afaceri netă a fost de 4.534.590 de lei.
 
În 2019, numărul angajaților a fost 44, profitul net a fost 951.553 de lei, iar cifra de afaceri netă s-a ridicat la 5.502.481 de lei.
 

Lista creditorilor
 

Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 17214/26.09.2016, pe lista creditorilor Asociaţiei Club de Volei Municipal  Constanţa se află: Direcția Generală a Finanțelor Publice, Municipiul Constanţa, Consiliul Local Constanţa, SPITVBL Constanța, Judeţul Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa, Con Press Holding SRL, Direcţia Judeteana pentru Sport şi Tineret Constanţa, Xenoti SRL și Federaţia Română de Volei.
 
Mai departe, pe lista creditorilor se mai află: AAAS Bucureşti, ITM Constanţa, Parpala Razvan, Stancu Sergiu Stefan, Laza Andrei, Cadar Bulent Husni, Burungiu Constantin, Muscina Zissu Alexandru,  Pavel Dragos Cristian, Began Radu, Mihalescu Andrei, Pop Ana Maria, Vologa Robert, Mitev Konstantin, Ananiev Metodi, Cadâr Serhan, Zhekov Andrei, Rosic Nicola, Simenov Ventzislav, Bojan Janic, Stoian Andrei, Tănăsescu Răzvan, Spînu Andrei, Aciobăniţei Adrian Robert, Petkov Stanislav, Roşu Ramona, Account Romconsulting SRL, Analex Catering SRL, Atmosphere Wellness, British Star SRL, Bunda D. Cătălin Tiberiu, Cab.Av. Geli Omar, Cliv Cali SRL, Club Sportiv sc.nr. 2, Colegiul Tehnic Henri Coandă, Epic Web SRL, Liceul Tehnologic Costin Nenitescu, Holland Development Group SA, Icar Tours Constanţa SRL, Lacto Gmg SRL, Luclucy Ryo SRL, Manadas Prod SRL, Media Prod Romania Co SRL, Metropolitan SRL, New Open sector SA, Polaris M Holding SRL, Regia Autonoma Transport în Comun, Rin Hospitality Company, Segheci Andrei Tefan, Stop SRL, Vodafone Romania SA.
 
Citește și
 
Taxa de promovare a turismului în Mamaia, la un pas de anulare. Cine a cerut în instanță desființarea ei

Judecătorii din Tulcea au stabilit primul termen în dosarul lui Sorin Strutinsky și Dănuţ Căpăţînă, fostul șef al Spitalului Județean Constanța

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii