Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se vând bunurile Clubului de Volei Municipal Tomis Constanţa (DOCUMENT)

ro

14 Mar, 2022 00:00 1795 Marime text

 
  • Potrivit BPI, prin cererea înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa, Asociaţia Club de Volei Municipal Constanţa a solicitat deschiderea procedurii insovenţei în formă simplificată, invocând datorii neplătite în cuantum de 787.925,49 de lei şi lipsa fondurilor necesare achitării acestora.
 
 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au stabilit un nou termen în dosarul privind falimentul Clubului de Volei Municipal Tomis Constanţa, prezidat de omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky!
 
Cauza se va afla din nou în atenția magistraților pe data de 28 martie 2022, pentru continuarea procedurii.
 
Judecător sindic este Elena Laura Suliman, de la Tribunalul Constanța.
 
Lichidator judiciar este Kronos Insolv SPRL, prin asociat coordonator Vizitiu Cătălina   
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvență nr. 3887/03.03.2022, lichidatorul judiciar a organizat licitatii pentru vanzarea bunurilor mobile din patrimoniul Asociației CVM Tomis Constanța, în fiecare zi de joi a săptămânii, conform strategiei și regulamentului de organizare a licitațiilor aprobat prin Sentința Civilă nr. 1143/24.06.2019 a Tribunalului Constanța.
 
În ședința de licitație din data de 09.12.2021, ora 12, a avut loc licitația pentru vânzarea bunurilor mobile din patrimoniul Asociației Club Volei Municipal Tomis Constanța, dată la care au fost adjudecate bunurile denumite Benzi sala/marcaje din Taraflex.
 
În cadrul acestei ședinte, bunurile denumite Benzi sala/marcaje din Taraflex au fost adjudecate de Clubul Sportiv Medgidia la pretul total de 19.722 lei fără TVA, respectiv 23.469,18 lei inclusiv TVA.
 
Potrivit BPI nr. 3887/03.03.2022, în patrimoniul debitoarei se mai regăsesc diverse mijloace fixe și obiecte de inventar, iar în perioada următoare se va continua organizarea de licitații în vederea valorificarii bunurilor rămase în patrimoniul clubului.
 
Amintim că potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, prin cererea înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa, Asociaţia Club de Volei Municipal Constanţa -prezidat de prezidat de Sorin Gabriel Strutinsky - a solicitat deschiderea procedurii insovenţei în formă simplificată, invocând datorii neplătite în cuantum de 787.925,49 de lei şi lipsa fondurilor necesare achitării acestora.
 
Kronos Insolv S.P.R.L. se mai ocupă de falimentul societății comerciale Mediconst SRL, deținută de medicul Aurelian Ivașcu, fost manager al Spitalului Clinic de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie din Eforie Nord, precum și de falimentul SC Tutun și Ziare SRL, una dintre firmele-fanion ale lui Sorin Strutinsky,   

Informații complete și actualizate despre procesele de insolvență și de faliment din Constanța, puteți citi accesând categoria „Insolvențe firme“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Fiat, Opel și Honda
Conpress Group, în faliment! Se vând mașini cu preț de nimic (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii