Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se cere insolvența SNH Gold Imperial SRL, controlată de Stere Halep, tatăl Simonei Halep

ro

22 Dec, 2023 17:00 2003 Marime text
 
 
  • Halep Mihai, Halep Gheorghe și Halep Tanța au calitatea de creditor.    
  • Compania SNH Gold Imperial SRL (fosta Cubit SRL), firmă deținută de Stere Halep, tatăl cunoscutei tenismene Simona Halep, are calitatea de debitor.
 
Trei persoane fizice cer insolvența companiei SNH Gold Imperial SRL (fosta Cubit SRL), firmă deținută de familia cunoscutei tenismene Simona Halep
 
Solicitarea a fost concretizată în dosarul 8703/118/2023 și se află pe rolul Secţiei a II-a civilă din Tribunalul Constanța, iar potrivit portalului instanțelor de judecată Halep Mihai, Halep Gheorghe și Halep Tanța au calitatea de creditor.   

Până în prezent nu a fost fixat primul termen de judecată!
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 22 decembrie 2023, SC SNH Gold Imperial SRL (fosta Cubit SRL) a fost fondată în februarie 1993, se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producatoare de semințe oleaginoase, are sediul social pe strada Chiliei, din Constanța, iar la aceeași adresă mai are sediul Ruzici Virginia și Halep Simona Persoană Fizică Autorizată.
 
Potrivit Termene.ro, SNH Gold Imperial SRL (fosta Cubit SRL) are punct de lucru în Mamaia și în Ovidiu, iar Halep Stere, tatăl cunoscutei tenismene Simona Halep, asociat unic și administrator.
 
În trecut, Halep Stere a figurat, potrivit Termene.ro, în Hefaistos SRL și în H.Nicolas SRL, radiate.
 
Pentru anul 2022, cu cinci angajați, SNH Gold Imperial SRL a raportat,  potrivit Termene.ro, o cifră de afaceri netă de 548.602 de lei și o pierdere netă de 259.746 de lei.
 
Facem precizarea că am încercat să obținem un punct de vedere de la oficialii SNH Gold Imperial SRL, cu privire la dosarul mai sus precizat, însă demersul nostru nu a fost posibil.
 
În cazul în care oficialii SNH Gold Imperial SRL vor dori totuşi să transmită un punct de vedere cu privire la dosar, acesta va fi publicat în cel mai scurt timp.    
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Afacerile familiei Halep
Simona Halep, oficial, femeie de afaceri


Știri Constanța
Simona Halep a deschis un alt sediu al clinicii de recuperare pe care o deține în Constanța (FOTO)


Este oficial. Ce decizie a luat tatăl Simonei Halep?

Stere Halep își face cramă la Ovidiu! Tatăl Simonei Halep a depus documentația la Mediu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii