Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambiental Gold Construct SRL, controlată de Neagu Daniela, fost director adjunct al ITM Constanța, cere să intre în insolvență!

ro

29 Oct, 2023 14:51 1077 Marime text


Societatea comercială Ambiental Gold Construct SRL, cu sediul în Năvodari, județul Constanța, controlată de Neagu Daniela Roxana, fost director adjunct al ITM Constanța, cere să intre în insolvență!
 
Solicitarea Ambiental Gold Construct SRL se află pe rolul Tribunalului Constanța – dosar 7322/118/2023.
 
Primul termen a fost fixat pentru data de 1 noiembrie 2023.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 29 octombrie 2023, Ambiental Gold Construct SRL a fost fondată în martie 2016, se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale și are sediul pe bulevardul Mamaia Nord, Năvodari, județ Constanța.
 
Neagu Daniela Roxana apare ca asociat unic și administrator.  
 
Pentru anul 202, Ambiental Gold Construct SRL a raportat o cifră de afaceri netă de de 95.173 de lei și o pierdere netă de 94.288 de lei.    
 
Neagu Daniela-Roxana mai apare în Ambiental Silver Construct & Cleaning SRL, cu sediul tot pe bulevardul Mamaia Nord, Năvodari, județ Constanța, și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Contactată telefonic, Neagu Daniela Roxana, fost director adjunct al ITM Constanța, nu a dorit să facă declarații oficiale cu privire la dosar.
 
De menționat că într-un alt dosar - 6957/118/2023 - și Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați prin Agenția Județeană a Finanțelor Publice Constanța cere insolvența SC Ambiental Silver Construct & Cleaning SRL
 
Și în acest caz, primul termen a fost fixat pentru data de 1 noiembrie 2023.          

Foto cu rol ilustrativ. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Insolvență de răsunet la Constanța! Este vizată Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul sucursala Năvodari

Să fie lovitura de grație pentru artiștii plastici din Constanța? SPIT Constanța cere insolvența Uniunea Artiștilor Plastici din România - Filiala Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii