Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:32 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost notificată intrarea debitorului Eolica Dobrogea Two SRL în procedura generală a insolvenţei

ro

31 Jan, 2017 00:00 1027 Marime text
Cris Consult SPRL, în calitate de administrator judiciar al debitorului Eolica Dobrogea Two SRL, desemnat prin hotărârea pronunţată la data de 16.01.2017 de Tribunalul Constanţa în dosarul nr. 7239/118/2016, notifică intrarea debitorului în procedura generală a insolvenţei. 
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, asociaţii debitoarei Eolica Dobrogea Two SRL au obligaţia ca, în termen de zece zile de la deschiderea procedurii, să depună la dosarul cauzei documentele prevăzute la art. 67, alin. (I) din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă. Creditorii debitorului trebuie să procedeze la înscrierea la masa credală a acestuia, prin depunerea cererii de admitere a creanţei. Termenul-limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor este 2.03.2017. De asemenea, termenul-limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor este 22.03.2017. Tabelul definitiv al creanţelor va fi afişat pe 17.04.2017. Prima şedinţă a adunării creditorilor va avea loc în data de 27.03.2017, ora 12.00, la sediul administratorului judiciar. Termenul administrativ de control a fost fixat pentru data de 15.05.2017.

Eolica Dobrogea Two SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înmatriculată în anul 2008, Eolica Dobrogea Two SRL are sediul social în oraşul Năvodari, strada Stejarului nr. 39A. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic este Eolica Dobrogea (Elveţia) II GMBH. Administratorul firmei, care se ocupă de producţia de energie electrică, este Christoph Beat Kapp.

Dică vs Eolica 

Eolica Dobrogea, în care Corneliu Dică îşi pusese mari speranţe, este o firmă ce are pe lângă ea încă zece societăţi, denumite Eolica Dobrogea de la one (unu) la ten (zece). Începutul sfârşitului relaţiei dintre Dică şi Eolica a început încă din 2011, când spaniolii de la Iberdrola Renewables România SRL (beneficiarii parcului eolian de la Mihai Viteazu) au făcut un schimb de părţi sociale cu Eolica Dobrogea (Schweiz) I GmbH, reprezentată prin Cristoph Beat Kapp, administrator. În fapt, ibericii s-au implicat în SC Eolica Dobrogea One SRL. Cu această ocazie, Corneliu Dică a fost revocat din funcţia de administrator, locul său fiind luat de reprezentanţii Iberdrola, Alejandro Hoz Garcia-Bellido şi Cesar Calvo Hernandez.

Citeşte şi:

Procurorii DNA, „pe aripile vântului“ în Constanţa, Cogealac şi Eforie
Totul despre firmele din dosarul senatorului Gigi Chiru (documente)(galerie foto)


Societatea Eolica Dobrogea Seven a fost dizolvată! Ce motiv a invocat Corneliu Dică

Decizia, publicată în Monitorul Oficial Corneliu Dică a fost desemnat administrator special al Eolica Dobrogea SRL!

Creditorii societății Eolica Dobrogea SRL, convocaţi la București! Ce se va stabili

Ti-a placut articolul?

Comentarii