Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Specializată în producţia de energie electrică Eolica Dobrogea SRL, din Constanța, își schimbă sediul social! (DOCUMENT)

ro

24 Jan, 2023 00:00 2211 Marime text

 
 
  • Eolica Dobrogea SRL se află în isolvență!
  • Eolica Dobrogea SRL este controlată de compania C-Tech SRL, din Constanța, iar ca administratori speciali apar Ceausescu& Partners și Nedelcu Silviu C.I.I..
  • C-Tech SRL (specializată în cercetare- dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie) îi are ca asociați pe Corneliu Dică și pe Andreea Ceausescu, fiecare deținând câte 50%.
 
Cunoscuta societate comercială Eolica Dobrogea SRL, din Constanța, specializată în producţia de energie electrică, își schimbă sediul social! Potrivit datelor oficiale, recent a fost aprobată schimbarea sediului social al societăţii Eolica Dobrogea SRL, aflată în insolvenţă, de pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanţa, pe strada Pescarilor, tot în municipiul Constanța.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 318 din data de 20 ianuarie 2023.
 
În insolvență
 
Așa cum arătam și mai sus, Eolica Dobrogea SRL se află în isolvență (din 2014) – dosar 7480/118/2013  noul termen fiind stabilit de Tribunalul Constanța pentru data de 19 aprilie 2023.
 
Cine sunt creditorii Eolica Dobrogea
 
Conform portalului instanțelor de judecată, pe lista creditorilor se află: C Fluid Serv SA prin lichidator judiciar CII Nedelcu Mariana, Eolica Dobrogea (Schweiz) AG, Comuna Cogealac, Eolica Dobrogea One SA, Iberdrola Renovables Energia SA, C-Tech SRL - prin administrator Corneliu Dică, Comuna Baia, DGRFP Galați prin AJP Constanța, Birou Expert Contabil Iacobescu Elena, Cabinet De Avocat Ceausescu Leonardo, Cabinet Avocat Rotaru Doina, Ceausescu & Partners SRL, Constantinof și Asociatii SCA, Falcon Travel SRL, La Fantana SRL, Tractebel Engineering SA, Dicu Aurelian şi Dicu Florentina Cristina, Dică Corneliu, Eolica Dobrogea Three SRL, Eolica Dobrogea Two SRL, Nek Umwelttechnik AG, Eolica Dobrogea (Schweiz) II AG, Eolica Dobrogea One SRL, Nek Umwelttechnik AG și Iberdrola SA.
 
C-Tech SRL, asociat unic
 
Eolica Dobrogea SRL este controlată de compania C-Tech SRL, din Constanța, iar ca administratori speciali apar Ceausescu& Partners și Nedelcu Silviu C.I.I..
 
Date financiare Eolica Dobrogea
 
Pentru anul financiar 2018, Eolica Dobrogea SRL a raportat, fără niciun angajat, o cifră de afaceri de 33.576 de lei, cheltuieli de 45.058 de lei, dar și o pierdere de 12.488 de lei.
 
Cine controlează C-Tech
 
Societatea comercială C-Tech SRL (specializată în cercetare- dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie) îi are ca asociați pe Corneliu Dică și pe Andreea Ceausescu, fiecare deținând câte 50%. Administrator este Corneliu Dică. Pentru anul financiar 2021, C-Tech SRL, cu un salariat, a declarat o cifră de afaceri de 65.126 de lei, cheltuieli de 271.786 de lei și un profit net de 45.695 de lei.
 
Potrivit datelor oficiale, Corneliu Dică apare în Eolica Dobrogea Five SRL, Parc Eolian SRL, Uav Inginerie SRL, C-Tech SRL.
 
Uav Inginerie SRL are sediul social în Constanţa, se ocupă de cercetare-dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie, și este controlată de Corneliu Dică, asociat unic și administrator. Pentru anul 2021, fără niciun angajat, Uav Inginerie SRL a declarat o cifră de afaceri de 29.000 de lei, cheltuieli de 49.083 de lei și un profit net de 2.941 de lei.
 
Parc Eolian SRL
 
SC Parc Eolian SRL (inactiv fiscal) are sediul social în Constanţa, pe strada Farului, și se ocupă de producţia de energie electrică. Pentru anul 2021, fără niciun angajat, compania a declarat o cifră de afaceri de 0 lei, cheltuieli de 1.174 de lei, ceea ce a dus la o pierdere de 1.174 de lei. SC Parc Eolian SRL îi are ca asociați pe Eolica Dobrogea SRL, cu 60 %, Deteşan Vasile, cu 30 %, Perifan Mihai, cu 7 %, dar și pe Zaharia Claudius George, cu 3 %. Corneliu Dică are calitatea de reprezentant asociat persoană juridică/administrator.
 
Eolica Dobrogea Five SRL
 
SC Eolica Dobrogea Five SRL (inactivă fiscal) are sediul social în Constanţa, se ocupă de producţia de energie electrică, iar pentru anul 2010, fără niciun angajat, firma a declarat o cifră de afaceri de 0 lei, cheltuieli de 83.736 de lei și o pierdere de 63.106 de lei. Eolica Dobrogea Five SRL este controlată de Eolica Dobrogea II GMBH, Elveţia, asociat unic.
 
Administratorul Eolica Dobrogea Five este Corneliu Dică.
 
În trecut, Corneliu Dică a figurat în Rasova Energy SRL, Eolica Dobrogea Seven SRL, Eolica Dobrogea Nine SRL, Eolica Dobrogea Eight SRL, Eolica Dobrogea Six SRL, Sea Marine Services SRL, Enersol SRL, Eolica Dobrogea Ten SRL și în Aliment-Conex SA, radiate în prezent.
 
De asemenea, Corneliu Dică mai apare în Regen Power Tech S.A. (lichidare), Xplora Eu SRL (dizolvare) și în Cris Agro Star SRL (faliment).
 
Andreea Ceausescu apare în Euro Sea Services SRL (întrerupere temporară de activitate), în Ceauşescu & Partners SRL, C-Tech SRL, Sea Quest SRL(întrerupere temporară de activitate), iar în trecut a figurat în Consulting R Group Solutions SRL, radiată în prezent.
 
Eolica, DNA și fostul senator de Constanța Gigi Christian Chiru
 
În 2014, Eolica Dobrogea a fost în centrul unui dosar instrumentat de procurorii DNA, cauză intens mediatizată la nivel național. În dosar a fost vehiculat și numele fostului senator de Constanța Gigi Christian Chiru. În prezent, după cum susține chiar fostul senator de Constanța, cercetările în cauză au fost clasate de către procurori.
 
„Cercetările au fost clasate de parchet. Dosarul este închis. Clasat în totalitate.
Speța este închisă pentru mine. Dosarul s-a finalizat definitiv și irevocabil pe toate instanțele posibile“, a mai adăugat fostul senator de Constanța Gigi Christian Chiru.
 
Comunicatul integral al DNA poate fi citit și accesând secțiunea Documente.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Decizii importante în cadrul ședinței AGA a societății Eolica Dobrogea SRL
 
Decizii importante ale asociatului unic al societății Eolica Dobrogea Five SRL
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii