Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

C - Tech SRL și Eolica Dobrogea SRL cer în instanță anularea unei hotărâri a Consiliului Local Cogealac, județul Constanța

ro

04 Mar, 2024 13:15 472 Marime text
  • C - Tech SRL și Eolica Dobrogea SRL prin administrator special Ceausescu & Partners SRL și prin C.I. Nedelcu Silviu au cerut în instanță anularea unei hotărâri a Consiliului Local al Comunei Cogealac.
  • În ședința din 27.02.2024 magistrații au admis excepţia conexităţii.
 
Anul trecut, C - Tech SRL și Eolica Dobrogea SRL prin administrator special Ceausescu & Partners SRL și prin C.I. Nedelcu Silviu au dat în judecată Consiliu Local al Comunei Cogealac.
 
Pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal pe data de 11.07.2023, a fost înregistrat dosarul nr. 4814/118/2023, având ca obiect anulare act administrativ HCL nr 17/27.04.2023, dosarul find pe fond.
 
În ședința din 27.02.2024 magistrații au admis excepţia conexităţii. „Dispune conexarea dosarului nr. 4814/118/2023 la dosarul nr. 2858/118/2023, aflat pe rolul Tribunalului Constanţa, la completul CA9, cu termen de judecată la data de 04.03.2023. Cale de atac odată cu fondul. Pronunţată pe 27.02.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei“, se precizează în Încheierea finală (dezinvestire) din data de   27.02.2024.

 

Despre Eolica Dobrogea SRL


 
Eolica Dobrogea SRL a intrat în insolvență în luna februarie 2014.  Prin Hotărârea intermediară nr. 874/2023, din 02.08.2023, Tribunalul Constanța a admis cererile creditorilor Nek Umwelttechnik AG, Eolica Dobrogea One SA şi Iberdrola Renovables Energia SA de trecere la faliment a societăţii debitoare Eolica Dobrogea SRL.
 
Judecător sindic este Iuliana Tudoran, de la Tribunalul Constanța. Lichidator judiciar a fost desemnat CII Nedelcu Silviu. 
 
Potrivit Termene.ro, Eolica Dobrogea SRL este controlată de compania C-Tech SRL, din Constanța, iar ca administratori speciali apare Ceausescu& Partners.
 
 

 Despre C-Tech


 
Societatea comercială C-Tech SRL (specializată în cercetare- dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie) îi are ca asociați pe Corneliu Dică și pe Andreea Ceausescu, fiecare deținând câte 50%. Administrator este Corneliu Dică. Pentru anul financiar 2021, C-Tech SRL, cu un salariat, a declarat o cifră de afaceri de 65.126 de lei, cheltuieli de 271.786 de lei și un profit net de 45.695 de lei.
 
Potrivit datelor oficiale, Corneliu Dică apare în Eolica Dobrogea Five SRL, Parc Eolian SRL, Uav Inginerie SRL, C-Tech SRL.
 
În trecut, Corneliu Dică a figurat în Rasova Energy SRL, Eolica Dobrogea Seven SRL, Eolica Dobrogea Nine SRL, Eolica Dobrogea Eight SRL, Eolica Dobrogea Six SRL, Sea Marine Services SRL, Enersol SRL, Eolica Dobrogea Ten SRL și în Aliment-Conex SA, radiate în prezent.
 
De asemenea, Corneliu Dică mai apare în Regen Power Tech S.A. (lichidare), Xplora Eu SRL (dizolvare) și în Cris Agro Star SRL (faliment).
 
Andreea Ceausescu apare în Euro Sea Services SRL (întrerupere temporară de activitate), în Ceauşescu & Partners SRL, C-Tech SRL, Sea Quest SRL(întrerupere temporară de activitate), iar în trecut a figurat în Consulting R Group Solutions SRL, radiată în prezent.
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Insolvențe Constanța. Eolica Dobrogea SRL, în faliment! Tribunalul a amânat procesul pentru la anul
 
Magistrații s-au pronunțat în dosarul dintre Almar New Building SRL, controlată de soția lui Daniel Rafte, Consiliul Local și Primăria Constanța. Iată decizia!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii