Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:55 04 12 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Insolvențe Constanța Eolica Dobrogea SRL, în faliment! Tribunalul a amânat procesul pentru la anul

ro

13 Nov, 2023 17:00 890 Marime text
 
 
  • Eolica Dobrogea SRL este controlată de compania C-Tech SRL, din Constanța.
  • Societatea comercială C-Tech SRL (specializată în cercetare- dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie) îi are ca asociați pe Corneliu Dică și pe Andreea Ceausescu, fiecare deținând câte 50%.
  • Administrator este Corneliu Dică.  
 
Dosarul privind falimentul companiei Eolica Dobrogea SRL, din Constanța, specializată în producţia de energie electrică, a fost amânat pentru anul viitor!
 
Conform portalului instanțelor de judecată, noul termen a fost stabilit pentru data de 6 februarie 2024, pentru continuarea procedurii insolvenţei.
 
Eolica Dobrogea SRL a intrat în insolvență în luna februarie 2014.
 
Prin Hotărârea intermediară nr. 874/2023, din 02.08.2023, Tribunalul Constanța a admis cererile creditorilor Nek Umwelttechnik AG, Eolica Dobrogea One SA şi Iberdrola Renovables Energia SA de trecere la faliment a societăţii debitoare Eolica Dobrogea SRL.
 
Judecător sindic este Iuliana Tudoran, de la Tribunalul Constanța.
 
Lichidator judiciar a fost desemnat CII Nedelcu Silviu.  
 
Potrivit Termene.ro, Eolica Dobrogea SRL este controlată de compania C-Tech SRL, din Constanța, iar ca administratori speciali apare Ceausescu& Partners.
 
Pentru anul financiar 2022, Eolica Dobrogea SRL a raportat, fără niciun angajat, o cifră de afaceri de 107.516 de lei și o pierdere de 52.539 de lei.
 
C-Tech
 
Societatea comercială C-Tech SRL (specializată în cercetare- dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie) îi are ca asociați pe Corneliu Dică și pe Andreea Ceausescu, fiecare deținând câte 50%. Administrator este Corneliu Dică. Pentru anul financiar 2021, C-Tech SRL, cu un salariat, a declarat o cifră de afaceri de 65.126 de lei, cheltuieli de 271.786 de lei și un profit net de 45.695 de lei.
 
Potrivit datelor oficiale, Corneliu Dică apare în Eolica Dobrogea Five SRL, Parc Eolian SRL, Uav Inginerie SRL, C-Tech SRL.
 
În trecut, Corneliu Dică a figurat în Rasova Energy SRL, Eolica Dobrogea Seven SRL, Eolica Dobrogea Nine SRL, Eolica Dobrogea Eight SRL, Eolica Dobrogea Six SRL, Sea Marine Services SRL, Enersol SRL, Eolica Dobrogea Ten SRL și în Aliment-Conex SA, radiate în prezent.
 
De asemenea, Corneliu Dică mai apare în Regen Power Tech S.A. (lichidare), Xplora Eu SRL (dizolvare) și în Cris Agro Star SRL (faliment).
 
Andreea Ceausescu apare în Euro Sea Services SRL (întrerupere temporară de activitate), în Ceauşescu & Partners SRL, C-Tech SRL, Sea Quest SRL(întrerupere temporară de activitate), iar în trecut a figurat în Consulting R Group Solutions SRL, radiată în prezent.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Falimentul RADET Constanța, amânat pentru anul 2024! În ce stadiu este dosarul în care se cere tragerea la răspundere pentru situației regiei

 
Să fie lovitura de grație pentru artiștii plastici din Constanța? SPIT Constanța cere insolvența Uniunea Artiștilor Plastici din România - Filiala Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii