Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:21 23 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnirea premierului M.R Ungureanu cu Administratorul Unic şi Manager de Investiţii al S.C. Fondul Proprietatea

ro

23 Mar, 2012 21:08 516 Marime text

Primul-ministru Mihai Răzvan Ungureanu a avut astăzi o întâlnire cu Administratorul Unic şi Manager de Investiţii al S.C. Fondul Proprietatea, Franklin Templeton Investments, reprezentat de domnul Mark Mobius, Preşedinte Executiv al Templeton Emerging Markets Group, şi cu domnul Grzegorz Konieczny, Manager de Fond al Fondului Proprietatea.

Premierul a subliniat parteneriatul care trebuie să caracterizeze relaţiile între reprezentanţii Fondului Proprietatea şi statul român, precum şi interesul comun pentru dezvoltarea acestui fond.

De asemenea, a fost menţionat interesul reciproc pentru buna implementare a Codul de Guvernanţă Corporativă, introdus prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 109/2011, în ceea ce priveşte introducerea managementului corporatist în companiile de stat, precum şi pentru desfăşurarea cu succes a procesului de listare a unor pachete minoritare de acţiuni la companii aflate în proprietatea statului. Toate aceste demersuri pot ajuta procesului de consolidare economică şi stimulării pieţei de capital locale, unde Fondul Proprietatea joacă un rol extrem de important.

La întâlnire a mai participat ministrul Economiei Comerţului şi Mediului de Afaceri, Lucian Bode.

Biroul de presă

Ti-a placut articolul?

Comentarii