Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul a decis numirea consulilor generali la Salonic (Republica Elenă) şi Zajecar (Serbia)

ro

06 Mar, 2012 21:54 918 Marime text

Executivul a aprobat astăzi patru Hotărâri de Guvern privind rechemarea şi numirea unor consuli generali.

Astfel, Guvernul a decis rechemarea domnului Dumitru Hriţuleac din funcţia de consul general, şef al Consulatului General al României la Salonic, Republica Elenă, urmând să-şi încheie misiunea în termen de 90 de zile de la intrarea în vigoare a Hotărârii adoptate de Executiv.

Prin acelaşi act normativ, Guvernul a decis numirea domnului Martin-Ladislau Salamon-Paven în funcţia de consul general, şef al Consulatului General al României la Salonic, Republica Elena. Domnul Martin-Ladislau Salamon-Paven are 43 de ani, este redactor-şef al Editurii Scripta, are studii universitare în matematică, jurnalism, a absolvit un master în domeniul politologiei, iar în prezent este doctorand în sociologie.

Tot în şedinţa de astăzi, Guvernul a aprobat o Hotărâre privind numirea domnului Iulian Niţu în funcţia de consul general la Consulatul General al României la Zajecar, Republica Serbia, care urmează să fie deschis în prima parte a anului 2012. Domnul Iulian Niţu are 44 de ani, iar din 2007 este secretar II la Ambasada României la Haga, are studii universitare în jurnalism şi ştiinţe politice.

Prin alte două Hotărâri, Guvernul a aprobat rechemarea domnului Emil Călin Cămărăşan din funcţia de consul general, şef al Consulatului General al României la Gyula, Republica Ungară şi a domnului Lucian Valeriu Rosenfeld din funcţia de consul general, şef al Consulatului General al României la Vancouver, Canada.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii