Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COMUNICAT DE PRESĂ - Guvernul României - 6.09.2014

ro

06 Sep, 2014 14:57 1161 Marime text
          Primul ministru Victor Ponta va deschide, în data de 8 septembrie 2014,  la Palatul Parlamentului, seminarul dedicat analizei impactului reglementărilor asupra mediului de afaceri, eveniment organizat ca parte a dimensiunii economice a parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite ale Americii.

          Seminarul este organizat de Ambasada SUA la București, Guvernul României, Camera Americană de Comerț din România și Consiliul de afaceri româno-american și se înscrie în acțiunile convenite de Primul ministru în cadrul dialogului cu secretarul american pentru comerţ Penny Pritzker pe tema  implementării Planului de măsuri pentru bună guvernare în economie.

          La seminar vor participa reprezentanți ai autorităților publice și ai mediului privat din România și SUA.

          Discuțiile vor urmări identificarea celor mai bune practici pentru crearea unui cadru stimulativ și predictibil pentru companiile interesate să investească în România. De asemenea, vor fi formulate propuneri pentru  consolidarea dialogului dintre autorități și mediul de afaceri, creșterea transparenței decizionale prin proceduri clare și eficiente de consultare.

          Vor fi abordate modalități de îmbunătățire a politicilor publice prin dezvoltarea capacităţii instituțiilor de a evalua impactul în plan economic și financiar al propunerilor legislative, plecând de la experiența americană în domeniu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii