Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:30 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cabinetul Parlamentar Maria Stavrositu - Duminica, 13 Mai 2012

ro

13 May, 2012 21:15 429 Marime text

Schimbarea guvernului, survenită în urma moțiunii de cenzură, a dovedit, așa cum era de așteptat, limitele profesionale ale Uniunii Social-Liberale. Din păcate, cel mai relevant exemplu este tocmai la Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului unde s-a ajuns ca după două nominalizări, să se constate că funcția de ministru tinde să devină echivalentă cu cea de plagiator.

În acest context, este evident motivul pentru care susținătorii USL din Parlamentul României au fost, și sunt încă, atât de înverșunați împotriva noii Legi a Educației. De asemenea, este vizibil că USL-ul nu dispune de profesioniști care să poată argumenta nevoia de schimbare a legii. Gaseste doar oameni care au un interes personal sa atace legea reformata . În acest sens, solicităm menținerea standardelor profesionale în universități, și, mai ales, organizarea unui bacalaureat cât mai corect, care ar fi benefic atât pentru elevi cât pentru întreaga societate.

P.S. Acuzațiile de plagiat, aduse doamnei Corina Dumitrescu și domnului Ioan Mang, ne determină să credem că USL-ul ar trebui să ia în calcul, pentru postul de ministru, numele lui Marian Vanghelie- „care este", și care nu plagiază nici cărți nici de pe „goagăl", formulele sale fiind de-o originalitate proverbială. Astfel, Uniunea Social-Liberală ar încheia problemele cu „presa nedreaptă", dar și cu școala românească pe care nu o vrea reformată.

Ti-a placut articolul?

Comentarii