Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fundatia Umanitara "Doru Munteanu", alaturi de Bianca Brad, la Ziua Parintilor de Ingeri

ro

25 May, 2012 22:58 1290 Marime text

Fundatia Umanitara "Doru Munteanu" este alaturi de Bianca Brad si va invita, duminică, 27 mai, de la17:30, la Portul turistic Mangalia, la cea de a cincea ediţie evenimentului"Ziua Părinţilor de Îngeri"- singurul eveniment din România si cel mai mare din lume, de acest gen, de comemorare a copiilor plecaţi prea curând din această lume. Evenimentul, organizat de Organizaţia E.M.M.A.-EternulMiracolMaternaAlinare, are loc şi în acest an, în aceeaşi zi, la aceeaşi oră.

"Ma bucura extrem de mult initiativa Fundatiei "Doru Munteanu". Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de noi si conteaza mult implicarea dumneavoastra", a declarat Bianca Brad, fondatoarea Organizatiei E.M.M.A.

"Suntem alaturi de Organizatia EMMA, iar noi, cei din Mangalia, ne alaturam cu toata inima celui mai mare eveniment din lume, de acest gen, de comemorare a copiilor plecaţi prea curând din această lume", a declarat Teodor Munteanu, presedintele Fundatiei Umanitare "Doru Munteanu".

Parinţii de Îngeri, apropiaţii acestora şi simpatizanţii E.M.M.A.,vor aprinde lumânări şi vor înălţa la cer baloane colorate simultan, în alte 15 oraşe din România şi în 5 oraşe din afara ţării, respectiv în Anglia (Londra, Harlow (Essex)), înFranţa(Jossigny si Bastia) si in Spania (Toledo)!

Încercăm,şi în acest mod, să oferim părinţilor care au trecut prin dramapierderii unui copil, suportul emoţional de care ştim că au nevoie, indiferent de circumstanţele care au marcat această tragedie, deoarece niciun om nu trebuie să treacă singur prin aşa ceva! O vorbăbună spusă cu sinceritate, poate face diferenţa majoră între un suflet chinuit şi un om pe cale să accepte încercările vieţii.

Societatea nu percepe magnitudinea durerii provocată de pierderea unei sarcini, a unui nou-născut, condamnându-i pe parinţi la o suferinţă copleşitoare. Acest fapt, are însă repercursiuni pe termen lung, nu numai asupra sănătăţii părinţilor ci şi a societăţii, în general.

Asfel, acest eveniment are o semnificaţie aparte, în mod special pentru părinţii care au pierdut un copil înainte de naştere, momentul înălţării baloanelor simbolizând despărţirea de copilul pe care nu au apucat să-l vadă, să-l ţină în braţe, să-l cunoască! Este un moment emoţionant care alină la gandul că pot face asta, pentru copilul plecat prea curând de lângă ei!

Va fi, aşa cum frumos a spus o Mamă de Înger, precum "o petrecere pentru copii, în absenţa lor!"

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii