Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana Talentelor poposeste in aceasta toamna la Baby Boom Show, in Constanta!

ro

04 Sep, 2009 15:48 1255 Marime text

Cea de-a doua editie a concursului national «Caravana Talentelor» se lanseaza în aceasta toamna la târgul pentru copii, parinti si bunici «Baby Boom Show», organizat de Euro Expo Trade Fairs în parteneriat cu Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în perioada 4-6 septembrie 2009, în incinta Centrului Expozitional din Constanta.

Între 4 si 6 septembrie 2009, toti copiii si tinerii cu vârsta cuprinsa între 5 si 18 ani, care au obtinut rezultate deosebite sau au un talent aparte într-un domeniu de activitate, se vor putea înscrie la cea de-a doua editie a concursului naional « Caravana Talentelor ».

Cei care doresc sa participe, sunt asteptati la standul Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României din cadrul târgului pentru copii Baby Boom Show, cu un portofoliu, alcatuit din diplome, premii, scrisori de recomandare, dar si orice alte documente care pot atesta talentul si performantele obtinute pâna în prezent.
Caravana Talentelor este un concurs national prin intermediul caruia, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României îsi propune sa îi identifice, sa îi premieze si sa îi prezinte lumii întregi pe cei mai talentati si merituosi copii si tineri!

În acelasi timp, Baby Boom se anunta a fi un eveniment spectaculos, în cadrul caruia cei mici vor pasi într-o lume magica, plina de povesti si surprize. Pentru ei, organizatorii au pregatit concursuri cu premii atractive, spatii de joaca, face painting, personaje de basm, baloane si multa distractie pentru toate gusturile.

Biroul de Presa si Relatii cu Publicul
0755.042.116
e-mail: anca.popa.press@gmail.com
Site: www.fudv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii