Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 30 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Week-end cu petreceri la Marttinez Beach in Mamaia Nord

ro

30 Jul, 2013 18:29 1198 Marime text
In aceasta saptamana, continuam seria petrecerilor la Marttinez Beach.
Vineri 2 august, incepand cu ora 23:00, vom canta si dansa impreuna cu trupa FRIENDS.
 
Sambata, 3 august, Marttinez Beach va invita la o seara speciala, cu ingrediente de calitate: un show de moda semnat de Deea Buzdugan, designer recunoscut la nivel national, live hair show realizat de Laurent Tourette si make-up realizat de Mirela Vescan.
Deea va prezenta colectia "Perfect Summer”, conceputa pentru a pune in valoare personalitatea complexa a femeii moderne si a pentru a aduce in prim plan feminitatea si senzualiatea ei. Rochiile din colectie sunt si lungi si scurte, foarte vaporoase, fluide, si sunt lucrate din voal si matase naturale cu aplicatii de broderie executate manual (cristale, paiete, margele).
Coafurile manechinelor vor fi realizate pe loc de Laurent Tourette , ambasador oficial al L’Oreal Paris. A primit acest titlu dupa o serie de succese, devenind mai intai campion al Frantei la coafura, apoi campion european si mondial.
Machiajul va fi realizat de make-up artist Mirela Vescan, care se poate mandri cu participarea ca make-up artist la prezentarile lui Catalin Botezatu, face parte juriul Next Top Model, realizeaza make-up pentru reviste: coperta, pictorial, beauty.
 
Despre Marttinez Beach- Mamaia Nord
Lansat in luna iunie, Marttinez Beach este un lounge cu plaja, un hot spot al distractiei in acesta vara.
Marttinez Beach iti propune sa uiti de grijile cotidiene si sa te relaxazi si distrezi intr-un loc special ale carui ingrediente sunt: plaja amenajata, lounge cu bucatarie proprie, retete speciale de cocktailuri, muzica 24 din 24 oferita de propriul DJ, servicii oferite de un personal experimentat atat direct pe plaja cat si in lounge, si, nu in ultimul rand, multe petreceri intr-o atmosfera chill out.
Daca doresti sa savurezi un cocktail direct pe plaja poti comanda prin serviciul “fast order” pe care il accesezi din aplicatia Marttinez si vei fi servit imediat, fara sa te ridici de pe sezlong.
Petrecerea tine pana la rasarit la Marttinez Beach, cand poti avea surpriza sa savurezi un moment de saxofon live la pachet cu spectacolul oferit de soarele care rasare maiestuos din mare.
 
Pregateste-te pentru nisipul incins, muzica buna si petreceri in Mamaia Nord!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii