Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tuning și muzică bună la „Artă contra drog – Litoral 2013”

ro

01 Aug, 2013 20:57 1715 Marime text
Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film "Dracula" și CIADO România, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Educației Naționale, Agenția Națională Antidrog și Universitatea “Andrei Șaguna” din Constanța vă invită vineri, 2 august, începând cu ora 20.00, la Teatrul de Vară din Mamaia, la cel mai tare show de muzică, mașini tunate și exuberanță!
Cei prezenți vor avea ocazia să admire două mașini de senzație, două autoturisme marca Logan, modificate și transformate în cabrio și coupe de către echipa AutoK9, echipă care a dovedit faptul că tinerețea și creativitatea înfrâng orice limite. Cei 20 de tineri care au participat la construcția acestor autoturisme vor fi premiați de către președintele CIADO România, acad. Constantin Bălăceanu Stolnici, pentru promovarea unui concept românesc și pentru faptul că s-au dovedit a fi un exemplu al generației lor.
Proiectul Național Cultural „Artă contra drog – Litoral 2013” va continua cu spectacolul incendiar „E marfă tare!” susținut de Alex Velea și Andreea Banică.
Cu ocazia acestui eveniment, studenții voluntari ai Universității “Andrei Saguna” din Constanța vor distribui turiștilor aflați în stațiunea Mamaia 5000 de flayere cu informări privind riscurile asociate consumului de droguri și despre alternativele pentru o viață sănătoasă.
Președinte CIADO România,
Acad. Constantin Bălăceanu Stolnici
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii