Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:34 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

THE MISSION prezintă - 1st of March 2014 Sala Polivalentă, București Ora - 22.00 LINE-UP; SASHA - 2MANYDJS - ART DEPARTMENT - ALI NASSER

ro

28 Jan, 2014 14:10 1032 Marime text
Pe 1 Martie
Primul party The Mission din acest an îi aduce laolată pe 1 Martie 2014, începând cu ora 22.00, la Sala Polivalentă, pe Sasha alături de 2manydjs, pe cei de la Art Department și pe Ali Nasser. Nu-ți oferim nici mărțișoare, nici ghiocei, ci un line-up format din unele dintre cele mai așteptate nume din scena muzicii electronice.  

SASHA
Supranumit în rândul multora dintre petrecareții care azi au început să selecteze cu finețe evenimentele la care se duc să petreacă "The Son of God", artistul britanic Sasha, considerat emblematic pentru stilul muzical progressive house, este inivitatul special la The Mission 1  of March.
 
https://www.facebook.com/sasha                              
https://soundcloud.com/sashaofficial
 
2 MANY DJS
Pe 1 Martie 2014, regii muzicii mash-up, cei doi belgienii membrii duo-ului 2ManyDJs, revin în România la The Mission. Debutând pe scena muzicală cu trupa Soulwax în anul 1996, frații David și Stephen au pătruns în forță în lumea muzicii dance cu “As Heard on Radio Soulwax Pt 2”, unul dintre cele mai tari albume ale tuturor timpurilor. Mash-up seturile lor au devenit legendare încă din acel timpuri.
 
https://www.facebook.com/2manydjs
https://twitter.com/2manydjsTour
 
ART DEPARTMENT
Jonny White și Kenny Glasgow sunt recunoscuți ca artiști internaționali de success de mai mulți ani, anual ei bifând participari la cele mai importante festivaluri din lume. Totodată, ei dețin label-ul No.19 si sunt prezenți în toate topurile de muzică electronică cu producțiile lor.
Până în prezent au colaborări cu artiști precum Jamie Jones, dOP, Soul Clap, Clockwork, Azari & III, Simon Baker, X-Press2, Dyed Soundorom, DJ Wild, Maceo Plex și mulți alții.
Label-ul pe care îl dețin, No.19, este din ce în ce mai interesant pentru artiști de pretutindeni, release-urile prezente în sutele de chart-uri (pe beatport sau alte platforme care comercializează muzică electronică) vorbesc de la sine.

https://www.facebook.com/artdepartmentmusic
http://www.residentadvisor.net/dj/artdepartment

ALI NASSER
Ali Nasser este unul dintre cei mai talentaţi tineri artişti ai muzicii electronice româneşti. Apreciat de foarte mulţi DJ-i străini de calibru, Ali Nasser este cunoscut și în postura de producător.
 
https://soundcloud.com/ali-nasser
https://www.facebook.com/AliNasserMusic

BILETE REGULAR ÎN AVANS: 40 RON

BILETE VIP ÎN AVANS: 100 RON


- Online Național și Internațional – prin comanda la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul României și e-Ticket pe plan
internațional)
- Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” si in magazinele Germanos. Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp. - Alte puncte de vânzare: Entourage (Str. Eugen Carada nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), Calea Griviței, Nr 143, parter, in incinta Hotel Ibis.   BILETE REGULAR LA INTRARE: 60 RON până în ora 00.00, 80 RON după ora 00.00

BILETE VIP LA INTRARE: 100 RON
☏ Pentru BILETE VIP și REZERVĂRI sunați la:   
+40 733 627 846 & +40 722 399 228
Pentru acreditări, parteneriate media și sponsori, vă rugăm contactați:
Luminita@TheMission.ro,Alina@TheMission.ro, Georgiana@TheMission.ro
 
ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS! VĂ RECOMANDĂM SĂ AVEȚI UN ACT DE IDENTITATE LA VOI PENTRU CONTROL.

Ti-a placut articolul?

Comentarii