Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:17 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„One Direction - Ăștia suntem” - premiera absolută în rețeaua de cinematografe Cinema City

ro

19 Aug, 2013 14:24 971 Marime text
La cererea fanilor, Cinema City a suplimentat numărul cinematografelor în care va fi difuzat filmul

București, 19 august 2013 - “One Direction: Ăștia suntem”, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului de către adolescenții de pretutindeni, ajunge și în România. Odată cu lansarea internațională a documentarului din data de 30 august, filmul va intra și în programul rețelei de cinematografe Cinema City.
Datorită cererii foarte mari venite din partea fanilor, Cinema City a extins lista orașelor în care filmul va rula. Dacă inițial filmul era programat în locațiile Cinema City din București, Arad si Cluj, ulterior au fost adăugate și locațiile din Ploiești, Brăila, Constanța, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Pitești si Baia Mare.
Documentarul, care este și debutul cinematografic al trupei One Direction, prezintă aventurile prin care membri trupei au trecut în timpul competiției care i-a făcut celebri și felul în care și-au câștigat locul în lumea muzicală. Deveniți superstaruri mondiale într-un timp foarte scurt, ideea unui documentar a fost de bun augur. Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles și Louis Tomlinson au fost filmați în timpul celui mai recent turneu mondial, acordând interviuri legate atât de viața profesională, dar și cea personală. Fanii muzicii pop vor putea urmări la Cinema City povestea celei mai iubite trupe pop de băieți din Londra în ecranizarea poveștii adolescenților cu origini modeste și a fenomenului unic – ascensiunea datorată sprijinului necondiționat al miilor de fani One Direction.
Biletele pentru filmul regizat de Morgan Spurlock și produs de Simon Cowell pot fi cumpărate în avans, iar rezervările online pot fi făcute accesând link-ul: http://cinemacity.ro/program.php.
 
Despre Cinema City
Cinema City International, companie listată la bursa din Varșovia, este cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Israel și din Europa Centrală și de Est. Compania își dezvoltă continuu rețeaua pe o piață de peste 100 de milioane de locuitori, distribuită în șapte țări: Israel, Polonia, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Slovacia și România.
Activitatea companiei începe încă din anul 1929, în Israel, Cinema City dezvoltându-se rapid și devenind lider de piață în aceste țări. A urmat apoi extinderea în afara Israelului, cu primul multiplex al companiei deschis în Ungaria, în 1997. În prezent, Cinema City deține în cele șapte țări, o rețea de 99 de cinematografe multiplex, cu un total de 966 ecrane, o capacitate de peste 180.000 de locuri și 11 săli IMAX. Cinema City este operatorul de cinema cu cea mai mare rată de creștere din Europa, cu peste 34 de multiplexuri (un total de 365 de săli) în fază de construcţie, în acest moment.
În iulie 2012 compania a lansat primul cinematograf 4DX din Europa și Orientul Mijlociu.
Pe lângă vânzările generate din bilete şi servicii, în multiplexuri, Cinema City obţine venituri şi din distribuţia de film (având şi licenţă exclusivă de distribuţie pentru producţiile Disney în Israel, Polonia, Ungaria şi România prin subsidiara sa Forum Film), din vânzări de DVD şi VHS, publicitate prin New Age Media şi diverse proiecte imobiliare legate de complexurile cinematografice operate. Grupul Cinema City International are peste 4.000 de angajaţi în cele 7 ţări unde deţine reţele de cinematografe.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii