Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:06 26 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mașina de râs a României se întoarce „Mușcat de râs”, cu Doru Octavian Dumitru 20 noiembrie, ora 19.00, Constanța, Casa de Cultură a Sindicatelor

ro

11 Nov, 2015 14:12 844 Marime text
Doru Octavian Dumitru, „mașina de râs” a României, revine cu o premieră absolută, show-ul de comedie „Mușcat de râs”. Evenimentul va avea loc în Constanța, vineri, 20 noiembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

„Mușcat de râs” este o producție modernă, un show de comedie care prezintă publicului din anul 2015 frământările omului cu sine și relația cu cel de lângă el. „Mușcat de râs” este un spectacol curat, cu umor elegant și consistent.

„Cred că poporul român are nevoie în acest moment de blândețe. Avem un public inteligent, care merită un show de comedie modern, unicat, care se ridică la cele mai înalte standarde internaționale. Show-ul de comedie „Mușcat de râs” îi va da spectatorului o stare aparte, va avea de comentat și de râs luni întregi, nu doar câteva ore. Considerați-mă o cameră spion care spune din casă, un personaj vulnerabil, ușor de recunoscut, un copil care spune lucrurilor pe nume curat și cald, făcându-te să te simți confortabil.” – Doru Octavian Dumitru

Doru Octavian Dumitru este un om de știință al comediei, inovativ și original. Producțiile sale sunt consitente și abundă în umor inteligent, artistul fiind un one man show care își scrie și regizează singur spectacolele. Umorul său continuă să ocupe primul loc în preferințele publicului de aproape trei decenii.

Lasă-te mușcat de râsul stârnit de Doru Octavian Dumitru și vei afla cum să eviți problemele relaxat și râzând. „Mușcat de râs” – o comedie modernă și plină de surprize, un show complex, din care nu va lipsi grația baletului DOD! În premieră, pe 20 noiembrie, ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța.
Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii