Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulți tineri constănțeni au fost admiși la universități de top din Europa

ro

16 Aug, 2015 16:14 1232 Marime text
Vineri seara, plaja din Faleză Nord (Zoom Beach) a devenit locul de întâlnire a peste 30 de tineri constănțeni ce au fost admiși la universități din Europa. Integral Edu, consultant educațional privind oportunitățile internaționale de studiu a organizat această întâlnire din dorința de a-i celebra pe tinerii curajoși și inteligenți ai Constanței, ce își doresc să studieze în cadrul unor instituții de top și să urmeze cariere de succes, în domenii din cele mai diverse, de la informatică, criminalistică, inginerie, până la design de automobile.

Între universitățile la care constănțenii au fost admiși se numără Coventry University aflată pe locul 10 în topul făcut de The Guardian, The Hague University of Applied Sciences cu programe extraordinare de Drept european și internațional, The University Of Salford - aici fiind prioritară tratarea individuală a fiecărui student, University of South Wales cu programe foarte bune de business, medicină și inginerie aeronautică și University of Sunderland – una dintre cele mai prestigioase unitați de învățământ din Europa, cu o experiență de peste un secol.

Mai multe instituții de învățământ de elită din Europa, printre care și cele amintite mai sus vor vizita orașul Constanța pentru târgul World Education la data de 1 octombrie. Târgul este organizat de IntegralEdu, ce oferă servicii gratuite de consultanță educațională. Consultanții noștrii oferă toate informațiile legate de procesul de aplicare, clasamentul universităților în topurile internaționale, costurile studiilor, burse și surse de finanțare disponibile.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii