Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FashionTV și Primăria Municipiului Constanța organizează în 2 și 3 august 2013 cel mai important eveniment al verii dedicat modei românești - Romanian Fashion Weekend

ro

31 Jul, 2013 18:57 1202 Marime text
Spectacolul unic, în aer liber, organizat în Piața Cazino din Mamaia la standarde internaționale va beneficia de cea mai mare scenă de modă realizata până acum în Europa și va include concursul Miss Litoral 2013. Vor fi prezenți cei mai talentați designeri români, cei mai promițători tineri absolvenți ai facultăților de modă, VIP-uri.
Primarul Constanței, Radu Mazăre, cel care a transformat Mamaia într-o stațiune de atracție internațională, dorește să ofere tuturor designerilor în care el are încredere șansa de a fi văzuți de lumea întreagă. Din acest motiv, Radu Mazăre se va implica personal în deschiderea spectacolului, urcând pe catwalk în prezentarea designerului Cătălin Botezatu.
Și pentru că vorbim despre moda românească, în centrul atenției vor fi noile colecții semnate Cătălin Botezatu, Laura Olteanu și ale altor designeri români importanți. FashionTV promovează moda, iar anul aceasta va încuraja viitorul modei românești, mai concret școlile de design din Cluj-Napoca și Timișoara, dându-le tinerilor absolvenți oportuniatea de a intra în legătură cu cei mai buni specialiști din lume în domeniul modei.
Dimensiunile evenimentului sunt spectaculoase și aliniate la standardele internaționale: vor defila peste 100 de modele FashionTV, în backstage se vor afla hair-stilisti și make-up artisti de renume, iar prin intermediul postului FashionTV, spectacolul va fi transmis în 193 de țări din întreaga lume.
Romanian Fashion Weekend face parte din programul FashionTV Summer Festival 2013, de promovare a turismului românesc, un proiect care va continua în următoarele weekend-uri din luna august cu Baby Fashion Weekend (9 si 10 august) și International Fashion Weekend (16-18 august).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii