Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curaj, provocări și adrenalină în antreprenoriat... Insight-uri valoroase la Elite Networking Club

ro

04 Mar, 2016 16:36 1710 Marime text
În data de 29 februarie, la Hotel Ibis a avut loc cea mai recentă ediție Elite Networking Club Constanța, un eveniment creat pentru a susține antreprenoriatul din România prin stabilirea unor contacte puternice de business și încheierea unor parteneriate menite să aducă plus-valoare mediului de afaceri autohton. Evenimentul este organizat de Elite Business Women, comunitatea femeilor-antreprenor din România, alături de partenerii locali, Kool Media, Techir, Iowemed și Turkish Airlines.
 
Participantele au avut parte de discursuri motivaționale și de această dată; fiecare speaker a inspirat prin povestea lui.
 
Doamna Ionica Ciortan, Medic și Antreprenor, a enunțat cel mai puternic mesaj, prin “Da, poți reuși prin muncă și dedicație!”, un mesaj cu trimitere la posibilitățile infinite pe care le avem fiecare dintre noi. Este suficient să facem, fără să așteptăm ceva în schimb; să dăm clienților valoare și binele lor să fie prioritatea noastră în business.
Cu câteva obiective bine stabilite atât pe termen scurt, cât și pentru următorii ani, Cristiana Aldea, fondator Student Puzzle, a prezentat Puzzle, brand-ul pe care l-a lansat pe piața autohtonă din dorința de a valorifica experința unei cariere în Anglia, atât în calitate de student cât și în calitate de angajat în multinaționale. Sfatul antreprenoarei pentru participanți a fost acela de a se implica în cât mai multe activități pentru a-și promova business-ul, astfel încât să nu evite nici o oportunitate.

Tot în cadrul acestui eveniment a fost prezentă și Andreea Liptak Spataru, fost prezentator TV, în prezent Antreprenoare, pentru a expune publicului de business proiectul ”Scoala de Sănătate și Longevitate”, un proiect care și-a propus să răstoarne mentalitătile din România în privinta stilului de viată și a statisticilor legate de cauzele mortalitătii și speranța de viată.
Bianca Tudor, fondatoarea Elite, a moderat o sesiune de networking, relevând faptul că antreprenoriatul este de cele mai multe ori asociat cu provocările, curajul și adrenalina, iar lansarea unui proiect de business este similar cu saltul în gol.

În acest registru, cei prezenți la eveniment au interacționat și au rămas cu insight-uri puternice de analizat până la ediția din aprilie a Elite Networking Club.

Elite Business Women este o comunitate a femeilor antreprenoare. Acestea au ocazia să se cunoască, să interacționeze și să vorbească despre modelul de business care le-a adus succesul. Poveștile lor se găsesc atât pe site-ul elitewomen.org, cât și în Catalogul de Business. Misiunea organizației este aceea de a deveni un instrument valoros în dezvoltarea antreprenoriatului feminin în România, dar și la nivel global, prin încurajarea și intermedierea parteneriatelor cu alte țări.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii