Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert extraordinar Publika si Tequila Party Un week-end cu petreceri la Marttinez Beach in Mamaia Nord

ro

25 Jul, 2013 12:37 2641 Marime text
Vineri, 26 iulie, incepand cu ora 23:00 Marttinez Beach din Mamaia Nord va gazdui un show incendiar ar formatiei Publika. Ionuţ, Florin, Robby, Hanes şi Adi au fost singurii artisti europeni selectati in 2011 sa cante la petrecerea prin care renumita trupa U2 isi sarbatorea 35 de activitate. Anul acesta, PUBLIKA a deschis concertul lui Steve Vai la Bucuresti, la Arenele Romane. Cu o bogata experienta de scena si de studio, PUBLIKA anunta un concert cu multe surprize si super-distractie. 
Sambata, 27 iulie, continua seria petrecerilor, am pregatit pentru iubitorii de senzatii tari Tequila Party! Vestitele sombreros, un show extraordinar de flair si multe shoturi tequilla vor fi ingredientele serii la Marttinez Beach! Surprizele vor incepe inca de pe timpul zilei pe plaja.
 
Va asteptam la Marttinez Beach in Mamaia Nord!
 
 
Despre Marttinez Beach- Mamaia Nord
Lansat in luna iunie, Marttinez Beach este un lounge cu plaja, un hot spot al distractiei in acesta vara.
 
Marttinez Beach iti propune sa uiti de grijile cotidiene si sa te relaxazi si distrezi intr-un loc special ale carui ingrediente sunt: plaja amenajata, lounge cu bucatarie proprie, retete speciale de cocktailuri, muzica 24 din 24 oferita de propriul DJ, servicii oferite de un personal experimentat atat direct pe plaja cat si in lounge, si, nu in ultimul rand, multe petreceri intr-o atmosfera chill out.
 
Daca doresti sa savurezi un cocktail direct pe plaja poti comanda prin serviciul fast order pe care il accesezi din aplicatia Marttinez si vei fi servit imediat, fara sa te ridici de pe sezlong.
 
Petrecerea tine pana la rasarit la Marttinez Beach, cand poti avea surpriza sa savurezi un moment de saxofon live la pachet cu spectacolul oferit de soarele care rasare maiestuos din mare.
 
Pregateste-te pentru nisipul incins, muzica buna si petreceri in Mamaia Nord!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii