Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:59 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai important eveniment de afaceri din Galați are loc pe 30 septembrie 2015

ro

28 Sep, 2015 21:39 703 Marime text
Doingbusiness.ro organizează în data de 30 septembrie 2015, la Galați, conferința ,,IMM Restart – Descoperă-ți potențialul’’. Evenimentul se desfășoară miercuri, 30 septembrie 2015, în intervalul orar 8.30-15.00, la Hotel Viva Club și reprezintă cea mai bună oportunitate pentru companiile din Galați și localitățile învecinate de a descoperi noi perspective de afaceri și dezvoltare personală pentru managerii de companii.
 
Evenimentul ,,IMM Restart – Descoperă-ți potențialul’’ este un concept unic, la nivel național, care aduce consultanța fiscală, financiară și legislativă mai aproape de mediul de afaceri local. În plus, pe lângă instrumentele de investiție și optimizare inteligentă, participanții la eveniment pot cunoaște și asimila beneficiile aduse de tehnologie în dezvoltarea propriei companii în  [Anchor] noua eră a hiperconectivității și pot să amplifice potențialul de dezvoltare personală al managerilor pentru consolidarea și dezvoltarea afacerilor.
 
Conferința este interactivă, structurată pe 3 segmente, și include optimizarea activității companiei pe baza celor mai recente modificări ale Codului Fiscal, definirea și dezvoltarea conceptului de cheltuieli inteligente pentru companii, riscurile care au impact asupra afacerilor dar și cele mai importante detalii despre accesarea fondurilor europene și noile programe disponibile.
 
Vorbitorii din cadrul conferinței vor prezenta instrumente veritabile pentru obținerea de informații utile despre furnizori și potențiali clienți, soluții tehnologice pentru optimizarea costurilor afacerilor dar și aspecte legislative legate de utilizarea programelor informatice pentru o gestiune corectă și profitabilă a software-ului.
 
Dezvoltarea personală și psihologia vânzărilor, detaliate pe larg în cadrul evenimentului, reprezintă un alt element util pentru oamenii cheie din companii care aleg să participe la acest eveniment care ține cont de caracteristicile și aspirațiile participanților, pe baza experienței dobândite la nivel national, prin proiectul ,,IMM Restart – Descoperă-ți potențialul’’.
 
Participarea este gratuită în limita a doi reprezentanți pentru fiecare companie care se înregistrează la eveniment. Pentru participarea mai multor reprezentanți, condițiile sunt disponibile pe http://evenimente.doingbusiness.ro/event/36.
 
Vorbitori în cadrul evenimentului și participanți la întâlnirile private gratuite cu anterprenorii locali sunt: Gabriel Sincu – Tax Executive Director EY Romania, Roxana Mircea – Managing Partner REI Finance Advisors, Ciprian Răglean – Director B2B& Customer Base Marketing Telekom, Magda Popescu – Outside Counsel BSA – The Software Alliance, Elena Badea – Director Marketing EY Romania, Dumitru Ion – CEO Kompass România, precum si un reprezentant al Allianz-Tiriac Asigurari.
 
Evenimentul moderat de jurnalistul Radu Soviani, reprezintă cel mai important eveniment de afaceri din 2015 din Galați, și creează cadrul pentru dezbaterea celor mai noi subiecte de afaceri, prezentarea oportunităților și instrumentelor pentru dezvoltarea afacerii, întâlniri private cu vorbitorii conferinței și nu în ultimul rând reprezintă un bun prilej de networking pentru anterprenorii locali.
 
Înregistrarea pentru participare și programul complet al evenimentului sunt disponibile pe site-ul http://evenimente.doingbusiness.ro/event/36.
 
Partenerii evenimentului de la Galati sunt: Telekom Romania (Partener Principal), Allianz-Tiriac Asigurari, EY Romania, Microsoft Romania, BCR Pensii, BSA|The Software Alliance, REI Finance Advisors, Kompass Romania.
 
Conferinta se bucura de parteneriate media, sustinute de: Agerpres, AvocatNet.ro, Business24, Jurnalul de Afaceri, Evenimente Biz, Manager Express, Transilvania Business, Spatiul Construit, Amcor, Ziare.com, Calendar Evenimente, Cariere, Presa Galati, Monitorul de Galati, Kiss FM Galati, Viata Libera.
 
Conferința națională IMM Restart – Descoperă-ți potențialul a inclus în 2015 mediul de afaceri din Brașov, Arad, Sibiu, Pitești și Iași. După Galați, Caravana IMM ReStart continua cu evenimentele din Târgu Mureș (13 octombrie 2015) și Oradea (18 noiembrie 2015). În București, în data de 10 noiembrie 2015, Doingbusiness.ro organizează, de asemenea, evenimentul Business to more business (detalii aici: http://evenimente.doingbusiness.ro/b2mb).
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii