Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:01 17 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania de promovare a învățământului profesional susținută de Mihai Petre

ro

10 Jun, 2015 11:12 775 Marime text
Bucureşti, 10.06.2015: Pentru al doilea an consecutiv, dansatorul și vedeta de televiziune Mihai Petre susține campania de promovare a învăţământului profesional. Campania este derulată de Coaliția pentru Dezvoltarea României în parteneriat cu Ministerul Educației Naţionale și Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic (CNDIPT).
„Sunt bucuros să sprijin şi anul acesta învăţământul profesional. În urma campaniei desfășurate anul trecut am văzut un interes în creștere din partea elevilor care au înțeles că obținerea unei calificări profesionale îi poate ajuta mai rapid să dobândească un loc de muncă și le deschide porți pentru a se angaja atât în România, cât și în orice țară din Uniunea Europeană. Este important să avem meseriași bine pregătiți, profesioniști în domeniul lor de activitate, care prin munca lor ne ajută să ne desfășurăm în cele mai bune condiții activitățile noastre de zi cu zi.”, a declarat Mihai Petre.
De asemenea, tinerii care se înscriu la o formă de învățământ profesională pot beneficia de o bursă lunară în valoare de 200 de lei pe parcursul studiilor, la finalul cărora pot alege să se înscrie în învățământul liceal, din clasa a XI-a. Oferta educațională poate fi descărcată de pe site-ul alegetidrumul.ro.
Prin intermediul materialelor informative distribuite de către Coaliția pentru Dezvoltarea României elevii din unitățile de învățământ din întreaga țară au putut accesa toate informațiile din acest an despre înscriere și oferta disponibilă pentru învățământul profesional.
 
Despre Coaliția pentru Dezvoltarea României
Coaliția pentru Dezvoltarea României este o inițiativă privată, informală, care reunește organizații reprezentantive ale mediului de afaceri din România și care promovează consultarea prin dialog transparent și consistent între autorități și comunitatea de afaceri. Obiectivul central al Coaliției este acela de a fi un partener activ pentru Guvernul și Parlamentul României în procesul de consultare și de adoptare a legislației cu impact în activitatea economică din România.
Coaliția este alcătuită din reprezentanți ai mediului de afaceri din România, precum Camera de Comerț Americană - AmCham, Asociația Oamenilor de Afaceri (AOAR), Consiliul Investitorilor Străini - FIC, Fundaţia Romanian Business Leaders-FRBL, Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România), precum și alte camere de comerț bilaterale sau reprezentanțe comerciale ale unor state membre UE, din SUA și Canada.
Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:
 
Adriana Roșoga
Media Manager, Corporate Division
Email: arosoga@golin.com

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii