Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Black Friday la Oktal.ro - 22 noiembrie 2013 Ziua marilor reduceri

ro

15 Nov, 2013 12:19 1479 Marime text
Magazinul online Oktal.ro s-a pregătit pentru Black Friday nu doar cu reduceri masive la sute de produse, dar şi cu o strategie în interesul clienţilor săi: "De Black Friday 2013, pe care îl vom organiza pe data de 22 noiembrie, Oktal.ro se prezintă pe scena reducerilor cu produse dintre cele mai căutate, la preţuri minime şi cu stocuri consistente", explică reprezentanţii magazinului. Astfel, Oktal.ro şi-a propus să includă în promoţiile de Black Friday cât mai multe dintre produsele care au înregistrat în ultimele luni cererea cea mai mare din partea clienţilor. Laptop-urile de ultimă generaţie şi tabletele "vedete de sezon" nu vor lipsi din oferte.
 
"Am analizat situaţia comenzilor, dar şi vizitele generale de pe site, pentru a cunoaşte care sunt produsele cele mai dorite. În multe cazuri, produse de top sunt admirate de vizitatorii de pe www.oktal.ro, dar uneori preţurile nu permit o achiziţie rapidă. Facem mari eforturi pentru a putea oferi de Black Friday discounturi considerabile, ocazie pentru a-i motiva pe doritori să pună în coş produsele dorite de mult timp", au mai spus oficialii Oktal.ro.
 
"Vom avea oferte oneste, vom oferi reduceri consistente, duse la maximul posibil, pentru laptopuri, televizoare şi tablete, acestea fiind produsele cele mai dorite", subliniază reprezentanţii Oktal.ro. Nu vor lipsi din oferte componentele PC şi chiar electrocasnicele. Multe alte tipuri de produse se vor regăsi între ofertele Oktal.ro.
 
Oktal.ro se aşteaptă la o avalanşă de comenzi care va depăşi rezultatele înregistrate în 2012. Cel mai probabil, volumul de vânzări va fi între 1 şi 1,5 milioane de euro. "Ne pregătim pentru Black Friday încă de la începutul toamnei, iar ziua de 22 noiembrie va fi un maraton de shopping online. Toate departamentele noastre vor fi pe poziţii, de la procesare comenzi şi până la zona de livrare şi curierat. Toţi partenerii noştri vor fi activi, pentru a ne asigura că vom oferi clienţilor noştri o experienţă cât mai plăcută. A cumpăra un produs mult dorit aduce cu sine automat o senzaţie de satisfacţie, iar dacă bonus vine şi o mega-reducere, atunci experienţa este ideală".
 
Pe 22 noiembrie, clienţii Oktal.ro de Black Friday vor primi nu doar discounturi masive, ci şi alte servicii importante post-vânzare: promisiunea de returnare a banilor în cazul în care clientul, în maxim 30 de zile de la achiziţie, doreşte să returneze un laptop sau netbook, nemulţumit de performanţele acestuia - proces rapid şi uşor, fără penalităţi şi fără necesitatea invocării unui motiv, precum şi serviciul "E-Service", un program complet gratuit care îi ajută pe clienţi să economisească timp şi bani.
 
Împreună cu partenerii săi din curierat, Oktal.ro va face eforturi pentru ca timpul scurs de la introducerea unei comenzi şi până la sosirea pachetului la client să fie minim, invers proporţional cu discounturile din promoţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii