Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilete.ro aniversează 7 ani de activitate și își premiază clienții! Intră pe Bilete.ro și află care este cadoul tău!

ro

29 Jul, 2013 19:44 1208 Marime text
Bilete.ro aniversează în această săptămână 7 ani de activitate. Cu această ocazie, în perioada 29 iulie - 01 august 2013, toți clienții care vor cumpăra bilete la orice eveniment de pe site-ul bilete.ro (opțiune curierat sau casieria Bilete.ro Hotel Ibis București) vor primi la fiecare comandă, cadou, câte o invitație dublă abonament, The Mission Dance Weekend 9-10 August 2013, ce va avea loc la Hanul Piraților, Năvodari, Constanța.
 
De șapte ani, Bilete.ro oferă bilete la concerte, spectacole, piese de teatru și competiții sportive. În prezent, Bilete.ro, lider pe piaţa de ticketing din România, operează cea mai mare rețea de vânzare de bilete la nivel național formată din www.bilete.ro și 1.000 de puncte de vânzare în Oficii Poştale și Magazine Inmedio semnalizate “Aici Bilete.ro!” precum și în magazinle Germanos partenere Bilete.ro, dar şi alte câteva locaţii proprii.
 
 “Sărbătorim șapte ani de Bilete.ro, premiind clienții care comandă bilete de pe site-ul nostru cu o invitație abonament dublă la unul dintre cele mai așteptate evenimente The Mission – Dance Weekend 9-10 august 2013. În cei șapte ani, Bilete.ro şi-a menţinut poziţia de lider pe piaţa online, având în portofoliu peste 4.000 de evenimente şi peste 1.000.000 de bilete tranzacţionate. Pentru a fi accesibilă tuturor, oferta Bilete.ro se dezvoltă permanent. În prezent, site-ul www.bilete.ro permite achiziţionarea biletelor prin internet, precum şi livrarea acestora direct acasă, dar și achiziționarea lor directă din Rețeaua Bilete.ro - toate acestea pentru a face ca Bilete.ro să ofere o reţea de vânzare complexă, la îndemâna oricui.”, a spus Andreea Pop, managing director la Bilete.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii