Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zona Industriala Palas si Cartierul Medeea ar putea fi afectate de aparitia unor eventuale intreruperi cu timp de remediere marit

ro

09 May, 2013 19:52 1416 Marime text
 
Data: 09.05.2013
 
 
COMUNICAT DE PRESA
 
 
Maine, 10.05.2013, in intervalul orar 09:00 - 15:00, datorita actiunii de defrisari / cosmetizari vegetatie, retelele electrice de medie tensiune ce alimenteaza statia Palas Sud vor fi protejate, fiind o singura sursa de alimentare a consumatorilor.
 
Drept urmare gradul de siguranta in alimentarea cu energie electrica al consumatorilor aferenti aceste statii, va scadea. Zona Industriala Palas si Cartierul Medeea ar putea fi afectate de aparitia unor eventuale intreruperi cu timp de remediere marit.
 
In eventualitatea aparitiei unor avarii în reteaua electrica de 110 kV aferenta acestei statii, timpul de remediere ar putea ajunge la 30 minute.
 
Echipele Enel Distributie Dobrogea impreuna cu echipe ale contractorilor vor efectua aceste lucrari in statie, in regim de maxima mobilizare, pentru a reduce pe cat posibil efectele scaderii gradului de siguranta in alimentarea cu energie electrica a consumatorilor.
 
Biroul de Presa Enel Romania
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii