Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe localitati in judetul Constanta au ramas fara energie electrica

ro

12 Jul, 2009 16:59 638 Marime text

12 iulie 2009

Comunicat de presă

În urma furtunii puternice şi a ploii torenţiale produse seara trecuta, alimentarea cu energie electrică din mai multe localităţi în judeţul Constanţa a fost afectata iar la ora 11:00 situaţia era următoarea:

· Localităţi nealimentate cu energie electrică: Cogealac, Tariverde, Fantanele, Nuntaşi, , Cheia, Grădina, Ramnicul de Jos şi de Sus, Targuşor, Mireasa, Nisipari, Galeşu. Se estimează ca până la orele 15:00 să fie remediată avaria.
· 1000 de abonaţi din Valul lui Traian dar şi partea de Nord a localităţii, Poarta Albă sunt din timpul furtunii de aseară fără electricitate.

In cursul nopţii  localitaţile Gura Dobrogei, Lumina şi Palazu Mic au fost fără tensiune, la fel şi zona Taberei Năvodari, spre dimineaţa echipele Enel remediind defecţiunile. Totodată, în Constanţa 100 de abonaţi de pe strada Hasdeu nu au avut energie electrică din cauza unui cablu rupt, dimineaţă alimentandu-se provizoriu prin grup electrogen, pană la remedierea totală a defecţiunii. 500 de abonaţi casnici din zona bulevardului Mamaia şi strada Războieni au rămas fără electricitate în cursul nopţii, acum nemaifiind probleme in zona.

In prezent, intervenţiile echipelor Enel Distribuţie Dobrogea sunt în curs de desfăsurare în toate zonele unde se înregistrează încă întreruperi în alimentarea cu electricitate. Se estimează ca în cursul zilei de astăzi, până la ora 15:00, să fie remediate toate avariile din judeţul Constanţa şi să fie realimentaţi cu energie electrică toţi consumatorii.

Biroul de Presă Enel

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii