Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În memoriam 02.12.2008

ro

02 Dec, 2008 21:25 1059 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ de la Consiliul Superior al Magistraturii Constanţa

Cu profund regret, Consiliul Superior al Magistraturii anunţă trecerea în nefiinţă a domnului procuror Viorel Şaramet, fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov şi a domnului procuror Samuil Joarză, procuror şef birou informaţii clasificate la Secţia Parchetelor Militare.

Cu această ocazie, constatăm că onorabilii noştri colegi, care şi-au dedicat viaţa activităţilor în slujba justiţiei, nu au reuşit să se bucure de perioada cuvenită retragerii, prin pensionare, din sistemul judiciar românesc.

Domnii procurori şi-au dedicat peste 30 de ani justiţiei; domnul Şaramet şi-a încetat activitatea de procuror prin decretul Preşedintelui României nr. 833 din 22 august 2008. Domnul procuror Joarză transmisese Consiliului Superior al Magistraturii solicitarea sa de încetare a activităţii de magistrat, prin pensionare, cerere care nu a mai putut fi luată în discuţia Plenului datorită nefericitului eveniment.

Avem convingerea că exemplul dumnealor de conduită, atât în plan profesional, cât şi uman, vor fi modele pentru generaţiile tinere de magistraţi.

Aceste triste evenimente ne demonstrează, încă o data, suprasolicitarea la care sunt supuşi magistraţii datorită complexităţii muncii desfăşurate. 

Dumnezeu să-i odihnească în pace

CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii