Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă privind încuviinţarea arestului la domiciliu şi a arestării preventive a magistratului Crişu Ştefan, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti

ro

25 May, 2015 16:51 961 Marime text
În şedinţa din data de 25 mai 2015, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat luarea măsurii arestului la domiciliu şi a măsurii arestării preventive faţă de magistratul Crişu Ştefan, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Hotărârea Secţiei pentru procurori a C.S.M. a fost luată în baza art. 42 alin (2) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările şi completările ulterioare şi art. 95 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare. Solicitarea a fost prezentată Secţiei pentru procurori a Consiliului de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie.      

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii