Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:12 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Zece Oameni de valoare pentru Constanța” - eveniment anual organizat de Asociația Clubul Isis si susținut de Spitalul Privat Isis -

ro

23 Jan, 2014 18:27 1027 Marime text
Motto:
“Un oraș rămâne o simplă așezare dacă nu există oameni care să marcheze locul prin valoare. Adevăratele valori nu au nevoie de reclamă, dar merită să fie premiate cu o distincție. Oameni hotărâți care și-au construit cariere de excepție în diverse domenii, care au înregistrat performanțe, care ne-au depășit așteptările. Oameni care fac cinste orașului în care trăim și care ne-au asigurat notorietatea pe meleaguri îndepărtate. Renumiți printre străini, apreciați de constănțeni”.
 
„Zece Oameni de valoare pentru Constanța” este un proiect ambițios în cadrul căruia sunt recunoscute personalități care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfășoară, se constituie în modele pentru societatea românească.
Prin intermediul platformei www.oamenidevaloare.ro, utilizatorii au posibilitatea de a propune (1 octombrie – 31 decembrie 2013) și de a vota (6 ianuarie – 28 februarie 2014) oamenii de valoare ai orașului Constanța. În fiecare an, platforma înregistrează peste 50.000 de vizitatori unici.
 
În semn de apreciere pentru interesul acordat dezvoltării orașului, Asociația Clubul Isis dedică anual valorilr Constanței acest eveniment special. Gala reprezintă o recunoaștere publică a reușitelor unora dintre cei mai valoroși oameni ai țării care au contribuit la dezvoltarea orașului de la malul mării. În ultimii trei ani au fost oferite trofee de excelenţă personalităţilor care au realizat lucruri remarcabile, care au reprezentat cu succes spiritul constănţean şi au luptat pentru un loc fruntaş, în orice domeniu au activat.

Ajunsă la cea de-a IV-a ediție, Gala “Zece Oameni de Valoare pentru Constanța” este un eveniment ce reunește nume cu rezonanță ale orașului. Peste 1.000 de persoane iau parte anual la eveniment, iar peste 360.000 de telespectatori îl urmăresc în direct pe micile ecrane.
 
  Gala „Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” poartă amprenta Asociaţiei Clubul Isis
  “Clubul Isis recunoaşte valoarea şi îi preţuieşte pe cei care o păstrează”
 
Decernarea premiilor urmărește succesiunea celor 10 categorii ce includ o serie de domenii care reflectă calitatea vieții sociale din Constanța: Medicină, Academic, Politică, Lumea afacerilor, Administrație, Contribuție la dezvoltarea societății, Cultură și Artă, Sport, Muzică și Divertisment, Mass-Media.
 
Anul acesta, pe 7 martie 2014, Neptun Tv transmite în direct Gala decernării trofeelor – un moment marcant pentru societatea modernă constănțeană care se află într-un continuu proces de reconstrucție morală.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii