Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“SPORTKIDS DECATHLON“ - eveniment dedicat Zilei Copilului 2015

ro

22 May, 2015 09:19 1607 Marime text
Radio Constanţa, Decathlon Constanţa şi Sanasport îi invită pe copii, părinţi şi bunici la un spectacol în care se împletesc sportul, mişcarea, bucuria, zâmbetele şi muzica sâmbătă, 30 mai,de la ora 9:00.
 Cea de-a treia ediţie a Concursului individual de tir cu arcul - “Ţinteşte primul loc”, organizat de Radio Constanţa, Decathlon Constanţa şi Sanasport, îşi va desemna câştigătorii pe acordurile melodiilor interpretate de Ştefania Ciortan, David Burlacu şi Denisa Ştefania Lucan.
 
În faţa magazinului Decathlon Constanţa se vor organiza demonstraţii şi lecţii de aikido, dar şi o cursă de alergare Family Run, care va încuraja practicarea sportului şi în special a alergării în familie (prin regulament, este necesară participarea a doi membrii din aceeaşi familie). Participanţii vor fi impărţiţi pe 3 categorii de vârstă: 5-8 ani, 9-12 ani şi 13-16 ani. Aceştia vor parcurge împreună, în alergare, între o tură şi trei ture de parcare -  aproximativ 500 m şi vor trebui să îndeplinească probele de îndemnare de la atelierele sportive Decathlon din traseu. De asemenea, vor mai avea loc concursuri individuale de trotinete, role şi biciclete.
A doua zi, duminică, 31 mai, evenimentul va continua, de la ora 10:00, atât în parcarea din faţă cât şi în incinta magazinului. Vor fi organizate concursuri individuale de trotinete şi biciclete, concursuri de fotbal, baschet şi badminton, curse cu obstacole, face-painting, jocuri diverse, iar trambulina pentru copii şi terenul de baschet vor fi la dispoziţia copiilor.
Participarea este gratuită, iar înscrierile se vor face sâmbătă, 30 mai 2015, de la ora 9:00 în incinta magazinului.
Startul primei curse se va da sâmbătă, la ora 10:00 din faţa Magazinului Decathlon,  pentru prima categorie de vârstă, celelalte două vor fi la ora 10:30, respectiv ora 11:00.
     Concursul de tir cu arcul precum şi celelalte concursuri individuale se vor desfăşura în intervalul orar 11:30-13:00, iar festivitatea de premiere va avea loc de la ora 13:30.
 
Organizatori: Radio Constanţa, Decathlon Constanţa şi Sanasport
 
Parteneri: Clubul Aikido Akikai, Federaţia Română de Tir cu arcul, Spitalul Regina Maria.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii